Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Albu a spus cum a cunoscut-o pe iubita lui. Motivul pentru care nu locuiesc împreună

Mihai Albu a spus cum a cunoscut-o pe iubita lui. Motivul pentru care nu locuiesc împreună
7

de Roxana Mirea,

Mihai Albu, în vârstă de 60 de ani, este foarte fericit alături de iubita lui și a publicat și primele imagini pe Facebook cu femeia care i-a furat inima. Designerul de pantofi a cunoscut-o pe iubita lui în urmă cu câteva luni. Recent, Mihai Albu a oferit noi detalii despre relația sa.

Mihai Albu, despre iubita lui

Mihai Albu și-a refăcut viața amoroasă, la zece ani după divorțul furtunos de Iulia Albu. Creatorul de pantofi iubește din nou și este foarte fericit. Mihai Albu a cunoscut-o pe iubita lui în urmă cu câteva luni, dar cei doi nu locuiesc împreună. Designerul a explicat de ce nu au făcut acest pas în relația lor.

„Iubita mea este o femeie foarte discretă, nu vrea să apară. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni. Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult.

Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de șapte ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor”,a spus Mihai Albu, pentru click.ro.

cine-este-iubita-lui-mihai-albu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton