Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Albu, despre dificultățile financiare: „Am încercat să supraviețuiesc”

Mihai Albu, despre dificultățile financiare: „Am încercat să supraviețuiesc”
8

de Roxana Mirea,

Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul tocmai fericit pentru Mihai Albu. Designerul de pantofi a muncit din greu pentru a rezista pe piață, având în vedere că pandemia i-a afectat afacerea. Recent, Mihai Albu a vorbit despre dificultățile financiare pe care le-a întâmpinat în 2021 și chiar a spus că a fost la un pas de a-și închide firma.  

Mihai Albu, despre dificultățile financiare

Mihai Albu a vorbit despre greutățile financiare cu care s-a confruntat de-a lungul anului 2021. Acesta s-a străduit din greu pentru a rezista pe piață. Pandemia și-a pus serios amprenta asupra afacerii lui, iar Mihai Albu a petrecut cât mai mult timp posibil la atelier.

„Luna decembrie a fost o lună mai plină, iar abia zilele acestea am intrat și eu în vacanță. Însă anul acesta, din punct de vedere profesional, nu a fost strălucit, pot spune că am încercat o supraviețuire și o rezistență pe piață.

Chiar dacă a părut la un moment dat, prin vară, că lucrurile s-ar îndrepta, din septembrie au căzut din nou, odată cu anularea nunților, petrecerilor, iar piața de fashion a resimțit foarte tare lucrul acesta. Am petrecut foarte mult timp la atelier și mi-am dorit să am atât de multe idei încât să reziste afacerea”, a povestit Mihai Albu pentru Fanatik.

Mihai-Albu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mihai Albu nu a avut noroc nici în dragoste

În plus, nici pe plan sentimental nu a fost mai norocos. Mihai Albu nu a strălucit nici la capitolul dragoste. Chiar dacă a avut câteva încercări de a clădi o relație serioase, lucrurile nu au avut un deznodământ prea fericit. Chiar și așa, creatorul de modă a reușit să mențină o relație mai bună cu fiica lui și a Iuliei Albu.

Din cauza stării profesionale, nici în viața personală nu a răsărit soarele. Au fost niște încercări, dar nereușite. În rest, pot spune că a fost bine, pentru că am ținut legătura cu fetița mea, am ieșit mai puțin pentru că eu locuiesc cu mama mea, care are 94 de ani, și trebuie să am mare grijă de ea”, a mai povestit creatorul de modă.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton