Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Albu, prima reacție după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express 2024 cu iubitul ei. Ce a zis despre fiica lor

Mihai Albu, prima reacție după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express 2024 cu iubitul ei. Ce a zis despre fiica lor
8

de Roxana Mirea,

Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru, vor participa la America Express 2024, așa cum TVMania a dezvăluit recent. După ce s-a aflat că vedeta participă la show-ul de la Antena 1, Mihai Albu, fostul ei soț, a avut o primă reacție. Iată ce a spus despre fiica lor, Mikaela, în vârstă de 13 ani.

Mihai Albu, după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express 2024

Pregătirile pentru America Express, sezonul 2, intră în linie dreaptă. Aventura continuă în America Latină, noul sezon se va filma anul acesta în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina. Așa cum TVMania a dezvăluit recent, una din echipele care vor participa este cea formată din copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram. De asemenea, Iulia Albu va participa și ea în noul sezon America Express, alături de iubitul ei Mihai Alexandru.

După ce a aflat vestea, Mihai Albu a avut o primă reacție. Acesta a mărturisit că s-ar bucura ca fiica lor, Mikaela, în vârstă de 13 ani, să stea cu el în perioada în care Iulia Albu va fi plecată la America Express 2024.

Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”, a spus Mihai Albu pentru playtech.ro.

iulia-albu-america-express-2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

America Express 2024, Iulia Albu va face echipă cu iubitul ei

Iulia Albu nu este chiar la prima participare. Vedeta Antena 1 a mai fost, în calitate de invitat, în Asia Express – pe Drumul Împăraților, în ediția difuzată în 2021. Aceasta i-a jurizat pe concurenți într-o probă de modă și, apoi, a făcut ordinea în care echipele au plecat în cursă. Apoi, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că Iulia Albu va face echipă cu Cosmin și Eliza Natanticu, având în vedere că piatra a fost verde pentru ei în Cursa pentru Ultima Șansă.

La scurtă vreme după difuzarea episodului, Iulia Albu declara la Xtra Night Show, de la Antena Stars că nu exclude posibilitatea participării la Asia Express.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea atunci Iulia Albu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton