Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai. „Pe cuvântul meu de onoare că e foarte serios”

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai. „Pe cuvântul meu de onoare că e foarte serios”
10

de Roxana Mirea,

Mihai Bendeac i-a făcut mamei sale și, implicit, urmăritorilor de pe Instagram, o mărturisire neașteptată. Actorul a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai, iar prezentatoarea TV a spus „da”. Ea l-a contactat pe Mihai Bendeac pentru a-l invita în emisiunea ei, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, iar actorul a avut o condiție.

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai

Mihai Bendeac este un burlac consacrat. Chiar dacă s-a iubit cu femei frumoase de-a lungul timpului, acesta n-a întâlnit-o, până acum, pe cea care să-l ducă la altar. Ei bine, pare că situația s-a schimbat. Mai în glumă, mai în serios, cunoscutul actor i-a mărturisit mamei sale că a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai.

Aceasta îl contactase să îl invite în emisiunea ei, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar juratul de la iUmor a avut o singură condiție, și anume să se căsătorească cu el. Actorul și-a promis lui însuși că nu va mai merge la niciun interviu în următorii cinci ani, dar va face o excepție pentru Denise Rifai dacă ea se va căsători cu el.

Ei bine, prezentatoarea TV a spus „da”, adăugând că vor face cununia civilă la ora 12:00, iar la 14:00, vor face interviul. Toate acestea, Mihai Bendeac i le-a povestit mamei sale.

mihai-bendeac-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum a reacționat mama actorului când a aflat

Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Eu sunt bărbat. Dacă fac o promisiune, e promisiune. Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis: „vin la interviu doar dacă te măriți cu mine”. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul, așa mi-a zis ea”, a povestit Mihai Bendeac, pe Instagram.

Mama lui Mihai Bendeac a fost surprinsă de mărturisirile actorului, dar l-a sfătuit să nu meargă la interviul respectiv pentru că Denise Rifai ar fi acceptat cererea în căsătorie doar pentru ca Mihai să accepte propunerea ei de a merge în emisiune.

Ca să te prindă la emisiune. Nu te mai duce”, i-a spus Emilia Bendeac fiului ei.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton