Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui Mihai Bendeac după ce Codin Maticiuc a spus că va juca rolul lui Nuțu Cămătaru. „Dacă șase luni studiez…”

Reacția lui Mihai Bendeac după ce Codin Maticiuc a spus că va juca rolul lui Nuțu Cămătaru. „Dacă șase luni studiez...”

de Andra Stana,

După ce a scris și publicat cartea despre Nuțu Cămataru, Codin Maticiuc plănuiește deja să lanseze și un film pe același subiect. După ce i-a propus lui Mihai Bendeac să joace rolul principal, acesta a reacționat total neașteptat.

Codin Maticiuc: „Băi, te văd un Nuțu tânăr””

Codin Maticiuc declara de curând că i-a propus bunului său prieten, Mihai Bendeac, să joace în filmul despre viața lui Nuțu Cămătaru.

„Am vorbit, principial, așa i-am zis: «Băi, te văd un Nuțu tânăr». Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj”, a spus regizorul pentru Fanatik. „În principiu, Bendeac a acceptat”, a mai completat autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru.

Mihai Bendeac a avut o primă reacție, după ce Maticiuc i-a făcut propunerea. Actorul și vedeta Antenei 1 a declarat că are nevoie de pregătire pentru a interpreta acest rol. Actorul ar urma să joace rolul principal, adică să-l interpreteze pe Nuțu Cămătaru, scrie libertatea.ro.

Mihai Bendeac: „… da, în final aș putea fi pregătit”

Dincolo de relația de prietenie care există între cei doi, Bendeac și Maticiuc s-au implicat împreună în multe acte de caritate.

„Dacă șase luni studiez, iau 30 de kilograme în greutate și nu fac nimic altceva, da, în final aș putea fi pregătit. Om trăi și-om vedea”, a spus, pentru FANATIK, Mihai Bendeac.

Codin Maticiuc a lansat volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”

Săptămâna aceasta, Codin Maticiuc a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Evenimentul de lansare, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o LIVE pe YouTube.

Potrivit lui Maticiuc, în cartea biografică a lui Nuțu Cămataru se găsește toată povestea de viață a acestuia.

„Cinci ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. Cinci ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi.

Cinci ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru.

Aceasta carte are un prezent, observat de mine, un băiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii”, a spus Codin Maticiuc într-un mesaj pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton