Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bendeac, mesaj uluitor pentru Ilona Brezoianu de ziua ei. Ce a putut să zică actorul despre ea

Mihai Bendeac, mesaj uluitor pentru Ilona Brezoianu de ziua ei. Ce a putut să zică actorul despre ea
7

de Roxana Mirea,

Pe Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu îi leagă o frumoasă relație de prietenie de pe vremea au început să joace împreună în spectacolul de teatru „Doi pe o bancă”. Ieri, 26 iunie, actrița, care face echipă cu Florin Ristei la „Te cunosc de undeva” 2022, a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. Ei bine, Mihai Bendeac a avut un mesaj neașteptat pentru Ilona Brezoianu de ziua ei.

Mihai Bendeac, mesaj uluitor pentru Ilona Brezoianu de ziua ei

Ilona Brezoianu a împlinit ieri, 26 iunie, frumoasa vârstă de 32 de ani. Cu această ocazie, Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj neașteptat de ziua ei. Cei doi actori împart aceeași scenă la Teatrul de Comedie.

Ilona și Mihai sunt foarte buni prieteni, așa că își permit să facă anumite glume unul pe seama celuilalt. Așadar, actrița nu s-a supărat atunci când a văzut ce mesaj i-a transmis juratul de la „iUmor” de ziua ei. Mihai Bendeac a publicat pe Instagram o imagine cu el și Ilona Brezoianu, alături e o urare mai „specială” de ziua ei.

E ziua ei. Am renunțat de mult la glumele tâmpite despre profilul ei de pe publi24 și alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regină (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani”, a scris Mihai Bendeac.

Love u (n.r. te iubesc)”, a fost reacția Ilonei în secțiunea de comentarii a mesajului transmis de Mihai Bendeac.

Ce cadou a primit Ilona Brezoianu de la Mihai Bendeac de ziua ei

De asemenea, în același stil glumeț, Mihai Bendeac a spus ce cadou a pregătit pentru Ilona Brezoianu de ziua ei. Actorul a anunțat-o că nu se vor vedea deloc în ziua respectivă.

Ca și cadou de ziua ta, în primul rând faptul că pentru următoarele 24 de ore n-o să mă vezi, pentru că eu plec cu mașina la ora la care tu o să vii cu avionul, a nu mă vedea pe mine reprezintă deja un cadou”, i-a transmis Bendeac Ilonei, potrivit libertatea.ro.

Mihai-Bendeac-mesaj-uluitor-pentru-Ilona-Brezoianu-de-ziua-ei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ilona și Mihai au deveni buni prieteni după ce au început să joace împreună în spectacolul de teatru „Doi pe o bancă”.

Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa «Doi pe o bancă». Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc”, a declarat Ilona Brezoianu în urmă cu ceva timp.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton