Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bendeac, probleme de sănătate în timpul filmărilor pentru iUmor. Medicii au intervenit de urgență

Mihai Bendeac, probleme de sănătate în timpul filmărilor pentru iUmor. Medicii au intervenit de urgență

de Cătălina Matei,

Aflat în studioul iUmor pentru filmările celui de-al 11-lea sezon al emisiunii difuzate de Antena 1, actorul Mihai Bendeac a avut nevoie de îngrijiri medicale. Întregul moment a fost surprins de colega sa de la masa juriului, Delia Matache, care a postat un video pe o rețea de socializare.


Lui Mihai Bendeac i s-a făcut rău în timpul filmărilor pentru iUmor. Delia Matache l-a surprins pe actor într-o filmare, în timp ce i se lua tensiunea, și a postat video-ul pe contul său de TikTok. Imaginile îl prezintă pe actor cum se uită îngrijorat spre medici, așteptând să afle ce i se întâmplă.


Mulți dintre cei care au comentat filmarea Deliei aduc în discuție problemele mai vechi ale actorului legate de depresie.


“Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste. Cumva, fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui, să-și caute răspunsul pe diferite căi, în diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta, dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, dezvăluia actorul în urmă cu aproape un an, într-un interviu acordat revistei VIVA!.


iUmor a ajuns la sezonul al 11-lea

Cel de-al 11-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.


Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

@delia

♬ original sound – Delia



Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton