Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Călin, adevărul despre relația cu fiul său. Cum se înțelege actorul din „Adela” cu Matei

Mihai Călin, adevărul despre relația cu fiul său. Cum se înțelege actorul din „Adela” cu Matei
4

de Andra Stana,

Mihai Călin a preferat mereu să își țină fiul departe de lumina reflectoarelor. Actorul din „Adela” are un băiat, pe Matei, care a ajuns acum la vârsta adolescenței. Dintr-o fotografie postată acum ceva timp pe contul personal de Facebook al lui Mihai Călin se vede cu ochiul liber asemănarea dintre acesta și fiul său. De curând, interpretul lui Paul Andronic din „Adela” (Antena 1) a vorbit deschis despre viața de familie. Mihai Călin, care este azi tată de adolescent, a explicat pe îndelete cum se comportă el în rolul de tată. Cu atât mai mult cât Matei, fiul său, a împlinit deja 15 ani.

Interpretul lui Paul Andronic în serialul „Adela” de la Antena 1 a mărturisit că băiatul lui este pe cale ”să treacă cu bine adolescența”. Iată cum explică Mihai Călin această idee.

Mihai-Calin-adevarul-despre-relatia-cu-fiul-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cum se înțelege, de fapt, Mihai Călin cu Matei

Mihai Călin formează o familie frumoasă alături de Silvia și fiul lor, Matei.

Actorul de la Antena 1 a povestit recent despre relația pe care o are cu băiatul lui. În primul rând, Mihai Călin a spus că e foarte frumos să fii părinte de adolescent. Apoi, vedeta a explicat și motivul pentru care simte asta. Pentru el e o plăcere să-ți vezi fiul cum crește și se transformă în bărbat.

„E super! Să îl vezi cum creşte, cum devine bărbat, încet-încet independent, cum face mişto de tine sau te judecă un pic… Suntem pe cale să traversăm cu brio adolescența.”, a povestit Mihai Călin pentru Viva.ro.

Nu în ultimul rând, Mihai Călin a mărturisit că rolul de tată l-a ajutat să devină o persoană responsabilă. Tocmai de aceea, acum este foarte atent la banii pe care îi aduce în casă. Actorul a devenit conștient de faptul că trebuie să-i ofere ce este mai bun fiului său.

„Nu cred că m-a schimbat, a fost o evoluție firească. Sunt mai responsabil, ca să zic aşa. Mai ales material, am o responsabilitate față de familia mea şi da, probabil că în felul ăsta m-a schimbat. Înainte trăiam aşa, mai de pe o zi pe alta, fără să îmi fac gânduri, dar cam aşa sunt toți părinții, sunt convins.”, a mai povestit actorul.

Totodată, Mihai Călin vrea să aibă o relația excelentă cu fiul său. Cu atât mai mult cu cât știe că vârsta adolescenței este mai complicată. Cu toate acestea, actorul se descurcă de minune, căci a explicat faptul că vrea ca Matei să aibă încredere în el și să știe că poate apela oricând la părintele său.

Cum își alintă Mihai Călin fiul adolescent

Tot în interviul citat anterior, Mihai a mărturisit că îl alintă pe fiul său Mate. Astfel, se întâmplă ca atunci când se mai supără pe tânăr, să îl strige pe numele întreg. Actorul a explicat că acest lucru nu este un obicei frecvent, căci nu îl lasă pe copilul său să renunțe la personalitatea pe care o are, doar pentru a-i face lui pe plac.

„Foarte rar se transformă „Mate în „Matei. Simt că am autoritate asupra lui şi nu vreau să îmi facă pe plac el, renunțând la personalitatea lui. Mai ales în ultima perioadă, nu vreau să mă supăr sau să arăt că mă supăr, trebuie ca un adolescent să capete cât mai multă încredere din partea celorlalți.”, a mai adăugat Mihai Călin.

Sursa foto:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton