Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Călin, despre relația cu soția lui. Cum trec peste certurile dintre ei. „Cred că ăsta e secretul”

Mihai Călin, despre relația cu soția lui. Cum trec peste certurile dintre ei. „Cred că ăsta e secretul”
8

de Roxana Mirea,

Mihai Călin, care îl interpretează pe Paul Andronic în serialul Adela, de la Antena 1, este destul de discret când vine vorba de viața personală, dar se știe că are o relație de 18 ani cu soția lui, Silvia. Totuși, ca în orice cuplu, mai există și certuri. Mihai Călin a făcut declarații despre relația cu soția lui și a spus și cum trec peste certurile care mai apar între ei.

Mihai Călin, despre relația cu soția lui

Mihai Călin și soția lui, Silvia, sunt împreună de 18 ani. Actorul, în vârstă de 52 de ani, și soția lui au împreună un fiu, pe Matei, în vârstă de aproape 17 ani. Într-un interviu acordat pentru emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV, el a vorbit despre relația cu Silvia. Cei doi au învățat să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională.

„Suntem oameni, suntem ființe complexe. Avem nevoie și de partea profesională să ne realizăm visele și să ne afirmăm. Dar, în același timp, cel puțin majoritatea dintre noi, nu sunt făcuți să trăiască singuri.

Sunt și din ăștia, dar eu nu fac parte dintre ei. În familie, soția mea și copilul îmi dau foarte mult echilibru. Și există și foarte multă provocare”, a mărturisit Mihai Călin, potrivit fanatik.ro.

mihai-calinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mihai Călin, despre certurile din familie

Ca în orice cuplu, între Mihai Călin și soția lui mai apar și mici certuri. Actorul a spus că apar multe provocări, mai ales de la faptul că nu mereu se înțeleg reciproc.

„Nu există că familia e liniștită, totul e calm. E ca și în profesie, sunt multe provocări. E ca-n relațiile dintre oameni. Provocările sunt în felul următor: Nu e ceva super stabil și calm și liniar, ca un râu liniștit la șes. Totul pornește de la faptul că nu în fiecare moment îl înțelegi pe celălalt”, a spus Mihai Călin.

Soția mea e coregrafă, deci e artistă. Nu sunt probleme pe tema asta. De altfel, noi în fiecare seară stăm de vorbă despre ce s-a întâmplat în timpul zilei și despre tot felul de lucruri.

Soția mea îmi este de toate: iubită, amantă, toate. Este ca și mine, suntem pe picior de egalitate total. Cred că asta e secretul, să fie toate la un loc”, a mai declarat actorul.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton