Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Chițu, despre faptul că mama lui s-a împotrivit relației cu Andra, cea pentru care și-a părăsit soția. „S-a schimbat mult”

Mihai Chițu, despre faptul că mama lui s-a împotrivit relației cu Andra, cea pentru care și-a părăsit soția. „S-a schimbat mult”
11

de Roxana Mirea,

Mihai Chițu și partenera lui Andra trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă, în ochii unora, relația lor a început cu stângul. Cei doi au lăsat ca timpul să dovedească faptul că între ei este ceva mai mult decât o simplă aventură. În momentul în care Mihai Chițu a început relația cu Andra, el era un bărbat căsătorit și a fost aspru judecat pentru decizia de a-și lăsa soția pentru amantă. Ei bine, la început, nici mama artistului nu a fost de acord cu relația lor.

Mama lui Mihai Chițu a fost împotriva relației lui cu Andra

Mihai Chițu era căsătorit cu o altă femeie în momentul în care Andra a apărut în viața lui. Artistul a hotărât să renunțe la soția lui pentru amantă, lucru care a fost aspru judecat de prietenii lui și de familie. Prima care s-a împotrivit relației dintre Mihai Chițu și Andra a fost mama lui. Artistul își amintește și acum prin ce a trecut, dar și cum mama lui și-a schimbat atotudinea pe parcurs.

Mihai Chițu a fost invitat în platoul Showbiz Report alături de partenera lui, Andra. El a rememorat un episoad foarte neplăcut din viața sa, momentul în care regretata lui mamă a făcut ceva ce nu a dorit să dezvăluie. Femeia s-a împotrivit relației lui cu Andra, dar și-a schimbat radical atitudinea și perspectiva după ce a vorbit cu un duhovnic.

Mama, Dumnezeu s-o ierte, a făcut odată o fază – nu se poate povesti. Cu mama chiar am avut o relație de prietenie, probabil că și de aia și-a permis să facă lucrul ăla atunci, dar ducându-se la biserică, duhovnicul a întrebat-o ”O cunoști?” și zice ”Nu”. (…) După s-a schimbat radical”, a dezvăluit Mihai Chițu, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mama-lui-Mihai-Chitu-a-fost-impotriva-relatiei-lui-cu-Andra-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mama lui Mihai Chițu a făcut pace cu Andra

Ulterior, Andra și mama lui Mihai Chițu au devenit foarte apropiate. Viitoarea soție a cântărețului a fost și ea conștientă de această schimbare de atitudine, așa că a făcut tot ce i-a stat în puteri să îi fie aproape până în ultima clipă. Andra a spus că mamei partenerului ei i-a părut rău pentru ceea ce s-a întâmplat între ele în trecut.

„S-a schimbat foarte mult, venea în fiecare zi să ne bem cafeaua împreună. I-a părut foarte rău de acel moment. Noi am stat de vorbă mult pe tema asta și lucrurile s-au schimbat”, a mărturist Andra.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton