Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înșelat soția. Ce i-a spus fiica lui

Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înșelat soția. Ce i-a spus fiica lui
7

de Roxana Mirea,

Mihai Coadă, cunoscut pentru că l-a interpretat pe Nelu Curcă în serialul de comedie „La bloc”, s-a retras din lumina reflectoarelor, după terminarea filmărilor și a ales calea credinței. Nu s-a călugărit, ci doar s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Recent, el a dezvăluit că și-a înșelat soția. Iată ce i-a spus fiica lui.

Mihai Coadă, despre momentul în care și-a înșelat soția

Mihai Coadă este cunoscut pentru că l-a interpretat pe Nelu Curcă în serialul „La bloc”. După terminarea filmărilor, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor, deși se afla în mijlocul unei perioade de glorie din punct de vedere profesional. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, actorul a mărturisit că nu s-a călugărit, ci că este „un mirean păcătos care vin la mănăstire și vreau să mă asimilez lor aici”. Mihai Coadă spune că a început să meargă la biserică după ce a săvârșit „un păcat greu”. Acesta și-a înșelat prima soție.Căsnicia acestuia s-a încheiat în urmă cu aproape 29 de ani, când el a călcat strâmb.

S-a întâmplat prin 1994 când am făcut un păcat greu. Am căzut într-un păcat greu care se numește adulter. Atunci s-a trezit conștiința în mine că nu era în regulă (…) (n.r. Înainte de incident) foarte rar mă ducem la biserică. Când plecam la lucru, îmi făceam cruce, dar nu aveam o viață duhovnicească”, a spus Mihai Coadă în podcast, potrivit libertatea.ro.

de-ce-s-a-retras-la-manastire-mihai-coada-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum a cunoscut-o Mihai Coadă pe a doua soție

Fosta soție nu l-a iertat niciodată că a înșelat-o. Actorul din serialul „La bloc” mărturisește că și fata lui a insistat ca ei să divorțeze.

„Din prima căsătorie aveam o fată. Fata mea ne-a zis și ea să ne despărţim, ea era cam libertină, avea 18 ani. Mi-a zis: „Dacă vă împăcați, eu plec de acasă”. Era mai apropiată de mama ei și probabil au discutat. S-au despărțit apele după 17 ani. Am divorţat de prima soţie din cauza ispitelor, aşa mai păcătuiesc bărbaţii. Se mai uita în stânga şi în dreapta, femeia atrage…. Am stat singur 3 ani de zile, nu ştiam ce să fac, atunci am vrut să intru în călugărie. Am greşit în căsnicie”, a mărturisit Mihai Coadă.

Trei ani mai târziu, Mihai Coadă a cunoscut-o pe actuala soție.

Fata mea a făcut balet la Palatul Culturii și dânsa era secretară acolo. Întotdeauna, când stabileam programul, stabileam cu secretariatul și cu profesoara de dans. Mi-a atras atenția. Era o fată la locul ei, liniștită. Era văduvă, ea își pierduse bărbatul cu 4 ani în urmă. Singurătatea se suportă foarte greu. Până ne-am căsătorit, în curăție am stat. După un an jumătate am cerut-o în căsătorie. Și asta a fost. Ea avea un băiat”, a mai spus interpretul lui Nelu Curcă.

De asemenea, Mihai Coadă și-ar dori să aibă o relație mai apropiată cu fiica lui. „Colaborăm. Ne întâlnim, vorbim. Se apropie greu de viața duhovnicească. Are restaurant. Sunt niște venituri acolo. (…) Nu e drumul cel bun.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton