Homepage  / Vedete

Mihai Găinușă se întoarce la radio

Mihai Găinușă se întoarce la radio

de Redactia Tvmania

Radio SEVEN se lansează mâine, 11 decembrie, pentru bucureșteni, pe 103,4 FM, iar echipa este formată din oameni cu mulți ani de experiență în radio: Mihai Găinușă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.

Un interviu altfel cu Mihai Găinuşă

„Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toți suntem din target, și ca vârstă, și ca preferințe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai liniștit, mai echilibrat. În epoca fast-everything, noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete” zice Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului.

Marius, Laura, Mihai

Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Mihai Găinușă

Matinalul „Șapte dimineața” (de la 7.00 la 10.00) va fi prezentat de Mihai Găinușă și Laura Ivăncioiu. Vor fi informații pentru bucureșteni, subiectele zilei discutate cu ascultătorii, rubrici produse, scrise în stilul caracteristic lui Mihai.

În drive time (17.30 – 19.30), Marius Vintilă va prezenta emisiunea „Cuvinte. Cu Vintilă”. „Timp de două ore după serviciu asculți cuvinte rostite în direct de realizator și de ascultători pe marginea subiectelor de interes pentru comunitatea urbei” spune Marius Vintilă.

„All U Can Read” este un talkshow în doi. Marius Chivu invită un scriitor în fiecare luni de la 22.00, pentru a discuta o carte nou apărută și a asculta împreună muzicile preferate ale invitatului.

Radio SEVEN poate fi ascultat în București pe 103,4 FM și online pe www.7radio.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton