Homepage  / Nu rata!

Mihai Leu deschide noul sezon al emisiunii “60 de minute cu Alexandru Constantin”

Mihai Leu deschide noul sezon al emisiunii “60 de minute cu Alexandru Constantin”

de Redactia Tvmania

Emisiunea “60 de minute cu Alexandru Constantin” revine sâmbătă, 26 martie, de la orele 23.30 cu un nou sezon. Într-o locație nouă, Alexandru Constantin vă așteaptă cu invitați de marcă, oameni care au ceva de spus.

0

Sezonul trei debutează cu povestea campionului Mihai Leu care va evoca lupta sa cu boala, cine i-a fost alături și cum a reușit să treacă peste momentele dificile din viața lui.

2

Sâmbătă de la orele 23.30, te așteaptă pe Prima TV o nouă rundă de povești minunate, spuse din suflet într-o manieră deosebită în emisiunea “60 de minute cu Alexandru Constantin”. În prima emisiune din sezonul trei, Mihai Leu vine să își spună povestea, o poveste de campion mondial WBO la box, categoria mijlocie și care s-a retras neînvins. După cariera pugilistică Mihai Leu a devenit pasionat de mașini, reușind în 2003 să câștige Campionatul Național de Raliu. El îi va povesti jurnalistului Alexandru Constantin amintiri dragi lui, despre familie și cum a reușit să treacă peste momentele dificile din viața lui.

1

Despre noul sezon, realizatorul emisiunii, Alexandru Constantin spune: “Sunt extrem de încântat că mă aflu la al treilea sezon cu acest proiect, de suflet pentru mine și în care mă implic sută la sută. Invitații mei din acest nou sezon vor fi, ca până acum, oameni care au de împărtășit cu telespectatorii subiecte de interes, momente importante din viața lor și principii de viață sănătoase. Vă aștept, în fiecare sâmbătă, să descoperim ce se află în spatele oamenilor pe care îi apreciem atât de mult.”

Poveşti din spatele celebrităţii, imagini în premieră, vorbe emoţionante şi amintiri amuzante, toate perfect dozate în emisiunea “60 de minute cu Alexandru Constantin”, într-un nou sezon la Prima TV, sâmbătă de la orele 23.30.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton