Homepage  / Știri / Televiziune

Mărgineanu, invitatul de azi al lui Toni Grecu la „SRC”

Mărgineanu, invitatul de azi al lui Toni Grecu la "SRC"

de Redactia Tvmania

Mihai Mărgineanu, actorul din serialul "Las Fierbinţi", decide să se reinventeze. El devine Elvis şi participă la competiţia naţională "Românii n-au talent".

Cei care apreciază creaţiile originale ale artistului nu au motive de îngrijorare, totul se întâmplă în ediţia din 17 aprilie a show-ului găzduit de Toni Grecu, „Serviciul Român de Comedie”, difuzat de Pro TV începând cu 20:30.   

Elvis provine dintr-o familie de rockeri cu tradiţie şi este absolvent al Academiei de muzică şi modeling „Gigel Frone” din Oneşti. Tatăl său, Ringo Start, a fost obsedat de Elvis Presley şi prin urmare, toţi urmaşii au fost numiţi după marele star: doi băieţi Elvis şi o fată, Elvisa.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Adriana Bahmuţeanu (Monica Anghel) o înfruntă pe noua iubită (Andreea Doinea) a lui Silviu Prigoană (Cătălin Neamţu). Silviu ţine morţiş să-i dea o replică încinsă fostei soţii: „Diferenţa dintre mine şi tine, Adriano, este că eu trăiesc cu o femeie, iar tu trăieşti cu o tigaie”.

Pentru că agenţilor responsabili la Pro TV cu umorul de calitate nu scapă nimic, telespectatorii vor putea revedea cum a decurs inaugurarea liftului dintr-o unitate medicală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton