Homepage  / Televiziune

Mihai Mitoșeru, anunț despre întoarcerea lui Teo Trandafir la tv

Mihai Mitoșeru, anunț despre întoarcerea lui Teo Trandafir la tv

de Alina Stoicescu,

Mihai Mitoșeru și Teo Trandafir se cunosc de 25 de ani. Au fost și colegi de televiziune , și amici, iar prezentatorul emisiunii ”Se strigă darul” are numai vorbe de laudă la adresa simpaticei prezentatoare tv.

Începusem Tele Euro Bingo Show – Zi-le Domnu Geo! – și, la un moment dat, trebuia să mă duc dimineața să dau cartoane la emisiunea ei, dădeam premii și să-mi promovez emisiunea mea și așa ne-am cunoscut, după care am fost împreună o viață. Am învățat foarte multe. Eu am făcut școala de televiziune cu Teo, fără să îmi dau seama că am făcut-o și fără să îi dau bani! I-am mulțumit tot timpul și o să-i mulțumesc toată viața mea. Important e ca om. E la fel ca mine

Mihai Mitoșeru, pentru Impact.ro

Mai mult, cei doi au făcut echipă după plecarea lui Bursucu, care era mâna dreaptă a lui Teo, la matinalul Kanal D, “Dimineața cu noi”.

Mitoșeru o apreciază extrem de mult și e de părere că ea este cel mai bun om de televiziune de la noi și o să reapară cât mai repede pe post, a mai precizat acesta, fără a putea să ofere mai multe informații despre proiectul la care lucrează Teo.

Teo trebuie să apară cât mai repede la televizor. După părerea mea și nu sunt subiectiv, e cea mai bună femeie din televiziune, de departe și poate să facă orice. Da, o să apară cât mai repede pe post, mai multe detalii nu pot să vă dau.

Pe de altă parte, la scurt timp după ce se anunțase plecarea ei neașteptată de la Kanal D și nimeni nu știa ce s-a întâmplat, chiar Teo scrisese pe o rețea de socializare că are în plan un proiect nou, la care lucrează deja.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton