Homepage  / Televiziune

Povestea emoționantă a lui Mihai Neșu, duminică la „Asta-i România!” (Kanal D)

Povestea emoționantă a lui Mihai Neșu, duminică la „Asta-i România!” (Kanal D)

de Ioana Maria,

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, urmariți povestea emotionantă a lui Mihai Neșu care a reușit să transforme o tragedie într-o adevarata lecție de viață pentru sine si pentru cei din jur.

Mihai Neșu putea să fie unul dintre fotbaliștii de top ai României, dar Dumnezeu a avut alte planuri.

Într-o zi de marți, in mai 2011, destinul lui Mihai Neșu avea sa se schimbe pentru totdeauna si dintr-un om puternic, pe picioarele sale, viata avea sa-l îngenuncheze.

Accidentul pe care l-a avut în timpul unui antrenament l-a țintuit pentru totdeauna într-un scaun cu rotile.

Drama lui Mihai Neșu a impresionat milioane de oameni, iubitori de fotbal și nu numai, dar cel mai tare impresionează modul in care reușește să-și transforme drama într-o poveste frumoasă despre empatie, compasiune și credință.

Fiecare zi a fotbalistului este o luptă câștigată și în spatele fiecărui gest, firesc pentru fiecare dintre noi, stau ani de muncă, ambiție și terapie.

Mihai Neșu a avut nevoie de 10 ani ca să poată manca singur cu mâna dreaptă. Au trecut 11 ani de la ziua fatală a accidentului, ani grei în care a încercat să-și accepte soarta, să înțeleagă care este planul lui Dumnezeu pentru el.

La câteva luni dupa accident l-a părăsit soția, însă cea mai grea lovitură a primit-o în 2014 când, la numai câteva luni distanță, fotbalistul avea să-și piardă ambii părinții. Dar nimic din toate astea nu l-au doborât.

Fostul fotbalist Mihai Neşu are un vis, acela de a construi un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități din medii defavorizate. Vrea să redea speranța acelora care au nevoie și a reuşit să strângă peste 1 milion de euro din cei 3,5 milioane de care are nevoie pentru a construi centrul medical caritabil.

Mihai Neșu este zilnic pe șantierul viitorului complex de recuperare „Sfântul vindecător Nectarie”, care va avea o grădină special amenajata, săli de aşteptare, locuri de joacă adaptate, o clădire pentru familiile venite din alte zone, săli de kinetoterapie, de psihopedagogie și logopedie.

Nu ratați o editie emoționantă „Asta-i România”, prezentată de Mihai Ghiță, despre destin, dăruire și speranță, duminică, începând cu ora 14.30, la Kanal D!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton