Homepage  / Știri

Mihai Petre a făcut pe DJ-ul

Mihai Petre a făcut pe DJ-ul

de Redactia Tvmania

Juratul de la emisiunea care aduce audienţe foarte mari Pro TV-ului, “Românii au talent”, a experimentat pentru prima dată o postură nouă, care i-a adus mai multe emoţii de cât se aştepta: aceea de DJ.

Mihai a vorbit pentru ascultătorii Music FM la emisiunea “StarList”, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 16.00 şi a ales din playlist-ul emisiunii câteva piese preferate, împărtăşind ascultătorilor informaţii deosebite legate de ele.

Prima aleasă a fost piesa “Puttin on the Ritz”, Taco, precizând că “pe o versiune mult mai veche, din anii ’30 am dansat quick step în multe competiţii şi este o piesă care îmi dă multă energie”, a povestit Mihai.

A doua melodie aleasă de binecunoscutul dansator a fost “Cry, Cry” interpretată de Oceana, despre care a povestit că a participat la versiunea poloneză a emisiunii “Dansez pentru tine”. “A dansat foarte bine, deşi era însărcinată şi tocmai din această cauză a şi renunţat, neajungând în finală. Dar oricum, impresia pe care a lasat-o a fost una foarte bună”, a mai zis Mihai Petre.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton