Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Petre a plecat în vacanță în plină pandemie. Primele declarații despre experiența sa

Mihai Petre a plecat în vacanță în plină pandemie. Primele declarații despre experiența sa
8

de Redactia Tvmania

Mihai Petre, fostul jurat al emisiunii „Românii au talent”, s-a întors recent dintr-o vacanță în Egipt, țară pe care o vizitează pentru prima dată, unde a evadat pentru că fiica lui cea mare este în vacanță, a povestit el la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

 

„Nu a fost inițiativa mea”, a spus Mihai, referindu-se că ideea cu excursia a aparținut unor prieteni și că a ales Egiptul „pentru că e ușor de călătorit”.

„Am avut câteva experiențe interesenate, am fost în deșert, la piramide nu am ajuns, a fost departe de unde eram cazați, am fost în Valea Regilor. Fiica-mea cea mare, Catinca (8 ani), a învățat cum se face papirusul. Senzația mea e că totul e foarte bine controlat acolo, securitate e maximă, ceea ce e bine”.

170068608_153792743222145_411128152868445730_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât privește planurile profesionale, Mihai Petre nu are încă o emisiune pe micul ecran. „Acum sunt pe online foarte fericit, că am pornit pe Youtube podcastul meu, unde invit oameni care au reușit în profesia lor, am avut foarte mulți invitați faini (Andreea Esca, Mihai Morar, Pavel Bartoș)”, a mai spus el.

Mihai petre este căsătorit cu Elwira

Mihai Petre și soția lui, Elwira, sărbătoresc anul acesta 12 ani de căsnicie, dar se cunosc de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună două fetițe și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton