Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Petre a spus la Asia Express care este numele lui complet: „Nimeni nu știa asta”

Mihai Petre a spus la Asia Express care este numele lui complet: „Nimeni nu știa asta”
11

de Roxana Mirea,

Echipele au ajuns în Israel, la Asia Express, aseară, 16 noiembrie. Concurenții au avut de înfruntat noi provocări pe Drumul împăraților, într-o nouă misiune. Ei bine, pe lângă misiunile dificile, ediția de aseară a emisiunii Asia Express a venit și cu o dezvăluire din partea lui Mihai Petre. Acesta a spus care este numele lui complet.

Mihai Petre a spus la Asia Express care este numele lui complet

În competiția Asia Express, au mai rămas patru echipe după eliminarea Adrianei Trandafir și a Mariei Speranța. Încă de la primele ore ale dimineații, concurenții s-au bucurat de un moment foarte emoționant pentru că și-au citit scrisorile pe care le-au scris în Iordania.

După acest moment, care s-a lăsat cu lacrimi, echipele au plecat în cursă. Prima probă pe care au avut-o de îndeplinit în Israel a fost să realizeze o iesle, lucru care nu le-a reușit tuturor. După ce au izbăvit proba, concurenții au primit instrucțiunile pentru următoarea destinație în care trebuie să ajung.

Cea de-a doua probă a venit cu ceva dificultăți pentru Mihai Petre și Elwira pentru că au ajuns în locația greșită. Totuși, cei doi nu s-au dat bătuți. Ba chia Mihai i-a spus soției lui că își propune să fie mai calm, potrivit a1.ro.

„Nu, acum eu o să-i iert pe toți. Să vezi cât de calm o să fiu toată etapa. Iert orice, uite din momentul ăsta”, a spus Mihai Petre.

Scrisoarea-pe-care-i-a-citit-o-Elwira-lui-Mihai-Petre-la-Asia-Express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Numele complet al lui Mihai Petre

Apoi, în drum spre Bazilica Bunei Vestiri, Mihai Petre a mărturisit care este numele lui complet. Acesta a spus că îl mai cheamă și Gabriel și că puțini sunt cei care știu acest lucru despre el.

Gata, sunt Gabriel!”, a spus el.

Mihai Petre a dezvăluit acest detaliu în mașină, iar șoferul nu a putut să treacă cu vederea numele Gabriel: „Sf. Gabriel?”

Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, i-a răspuns concurentul, cu zâmbetul pe buze.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton