Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Petre a ajuns de urgență la spital: „Nu mă așteptam”

Mihai Petre a ajuns de urgență la spital: „Nu mă așteptam”
11

de Redactia Tvmania

Mihai Petre a suferit o nouă accidentare. După ce în martie a avut o căzătură la schi în Austria, soldată cu o ruptură de ligament, coregraful s-a confruntat din nou cu o situație medicală în concediul din Bulgaria, de data aceasta în timpul activităților în apă.

În această vară, Mihai Petre și familia sa au explorat mai multe destinații inedite. Au început prin a vizita Italia, apoi Polonia și Clujul, iar recent au ales Bulgaria pentru relaxare. Coregraful a împărtășit pe platformele de socializare că a făcut o alegere inspirată în ceea ce privește locul și zona în care s-au oprit împreună cu soția și cele două fiice ale lor.

Datorită experienței minunate, Mihai Petre a recomandat stațiunea și prietenilor virtuali care încă nu și-au planificat concediul.

„Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-vă de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru”, spunea juratul de la Te Cunosc de Undeva, înainte de a suferi accidentul.

mihai-petre-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mihai Petre, accident în vacanță

Bucuria familiei Petre a fost perturbată de un incident nefericit. Mihai s-a confruntat din nou cu o situație complicată, după ce și-a fracturat degetul mic. Dansatorul a fost nevoit să se prezinte urgent la același medic care l-a tratat și în trecut.

„Întotdeauna o plăcere să mă văd cu Dr. Vlad Predescu – chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură. De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient.

Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton