Homepage  / Televiziune

Mihai Petre o înlocuiește pe Andreea Bălan în finala „Te cunosc de undeva” 2022. „Am mari emoții”

Mihai Petre o înlocuiește pe Andreea Bălan în finala „Te cunosc de undeva” 2022. „Am mari emoții”
5

de Roxana Mirea,

Finala „Te cunosc de undeva” 2022, sezonul 17, care va avea loc sâmbătă, 9 iulie, vine cu o mare surpriză pentru fani. Andreea Bălan nu a mai putut filma finala pentru că a plecat la America Express, însă cineva trebuia să o înlocuiască la masa juriului. Ei bine, Mihai Petre a acceptat propunerea de a se alătura juriului în finala „Te cunosc de undeva” 2022, așa cum anunțase și TVMania la începutul lunii iunie.

Mihai Petre, în finala „Te cunosc de undeva” 2022

Marea finală a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 17, de la Antena 1, are loc sâmbătă seara, de la ora 20:00, pe Antena 1. După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, un nou jurat special se va alătura juraților, potrivit a1.ro.

Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon. Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție. A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentați și ambițioși. Sezonul 17 Te cunosc de undeva! a fost un sezon cu adevărat memorabil”, a declarat emoționată Andreea Bălan.

Așadar, Mihai Petre o va înlocui pe Andreea Bălan în finala „Te cunosc de undeva” 2022, fiind jurat alături de Ozana Barabancea, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

„Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă”, a declarat Mihai Petre.

Cum se vor descurca cuplurile în marea finală și cine va câștiga sezonul 17 din Te cunosc de undeva! telespectatorii vor putea afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Mihai-Petre-in-finala-„Te-cunosc-de-undeva-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum poți vedea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 Live

Emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul al 17-lea, este difuzat la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. În cazul în care nu puteți să fiți în fața televizioarelor atunci când se difuzează show-ul la TV, aflați că puteți găsi edițiile și online.

Așadar, emisiunea Te cunosc de undeva 2022 este difuzată în fiecare sâmbătă pe Antena 1, însă găsiți episoadele și online, pe AntenaPlay.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton