Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie, la Asia Express. „Chiar m-am enervat”

Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie, la Asia Express. „Chiar m-am enervat”
10

de Roxana Mirea,

Mihai Petre a avut o reație nervoasă la Asia Express și a fost pe punctul de a sări la bătaie. Un șofer a reacționat nervos la autostop după ce a văzut că este filmat. Mihai Petre nu s-a putut abține, s-a enervat foarte tare și a fost la un pas de a se lua la bătaie cu șoferul respectiv.

Mihai Petre, reacție nervoasă la Asia Express

Concurenții de la Asia Express, de la Antena 1, au avut din nou o serie de misiuni de îndeplinit. Cum multe echipe au declarat până acum, autostopul este poate partea cea mai dificilă de pe Drumul Împăraților. În timp ce încercau să facă rost de o mașină care să-i ducă la următoarea destinație, Mihai și Elwira Petre au avut parte de o situație extrem de dificilă.

La un moment dat, un șofer a oprit în dreptul lor. „Puteți să ne spuneți unde este satul ăsta?”, l-a întrebat Mihai Petre. Ei bine, în momentul în care a observat că este filmat, șoferul a devenit agitat și violent. Mihai Petre a avut o reacție nervoasă în momomentul în care a văzut că șoferul respectiv devine violent cu cameramanul și lovește camera.

asia-express-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Ăsta e un alt moment jenant”

Atunci chiar m-am enervat, că mi se pare prost gust. OK, dacă nu vrei, înțeleg. Mergi mai departe. De ce te oprești? Nu e ca și cum nu vezi camera. A pus mâna pe cameră, a început să împingă”, a spus Mihai Petre, la Asia Express.

Idiotule!”, a strigat Mihai Petre la șofer.

La naiba! De ce te porți așa cu el? Să nu mai atingi camera, idiotule! Ce naiba vrei? Să nu atingi camera, idiotule!”, i-a mai spus concurentul șoferului, după ce s-a enervat foarte tare. În tot acest timp, Elwira încerca să îl calmeze.

Concurentul a declarat, ulterior, că regretă ceea ce s-a întâmplat și că nu este mândru de reacția nervoasă pe care a avut-o la autostop. Însă, a precizat faptul că o astfel de atidunine, ca cea a șoferului respectiv, nu trebuie tolerată până la capăt.

Ăsta e un alt moment jenant, din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret, dar este un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu trebuie tolerat până la capăt pentru că mai avem și pe la noi exemplare”, a mai spus Mihai Petre la Asia Express.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton