Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Petre, planuri pentru un nou show la Antena 1! Ce proiect are în plan după „Asia Express”

Mihai Petre, planuri pentru un nou show la Antena 1! Ce proiect are în plan după „Asia Express”
6

de Redactia Tvmania

Mihai Petre are planuri mari pentru perioada următoare! Se pare că dansatorului îi merge din plin după plecarea de la Pro TV. 

Imediat după încheierea colaborarii de la Pro TV, Mihai Petre a semnat un contract cu postul concurent, Antena 1, pentru a participa în calitate de concurent la „Asia Express”. După experiența dură, dar frumoasă pe care a trăit-o alături de soția sa, Mihai Petre a plecat în vacanță alături de familie, dar și de Smiley și Gina Pistol

Mihai Petre, planuri pentru un nou show la Antena 1! Ce proiect are în plan după „Asia Express” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Refăcut complet și întors din vacanță cu forțe proaspete, se pare că Mihai Petre are planuri mult mai mari pentru perioada următoare! Conform click.ro, fostul jurat de la „Românii au talent”, ar urma să facă parte dintr-un nou show TV de la Antena 1, care va intra în grila postului anul viitor. 
 
Se pare că este vorba tot de un show de dans, iar Mihai Petre și soția sa, Elwira Deatcu ar urma să facă parte din juriul noii emisiuni. 
Până la noi vești legate de acest proiect îi vom putea urmări pe Mihai Petre și soția sa în aventura „Asia Express”, care va avea premiera în această toamnă la Antena 1. 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton