Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Petre și Elwira, anunț despre fetițele lor, la „Asia Express”, sezonul 4. „E un moment foarte greu”

Mihai Petre și Elwira, anunț despre fetițele lor, la „Asia Express”, sezonul 4. „E un moment foarte greu”
9

de Andra Stana,

Ediția cu numărul 9 a show-ului „Asia Express”, cea care a fost difuzată de Antena 1 miercuri seara, pe 29 septembrie, a fost filmată pe data de 1 iunie. Din cauza că era Ziua Copilului, iar ei erau departe de copii, Mihai și Elwira au fost foarte triști. Cei doi și-ar fi dorit măcar să vorbească la telefon cu fetele lor.

Elwira și Mihai Petre, moment greu la filmările pentru „Asia Express”

Elwira și Mihai Petre au acceptat provocarea de a participa la „Asia Express”. Cei doi au lăsat acasă, în București, două fete, Catinca și Ariana, cărora le-a dus dorul în fiecare secundă a competiției, scrie libertatea.ro.

Mihai-Petre-si-Elwira-anunt-despre-fetitele-lor-la-„Asia-Express-sezonul-4-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Nu e o zi prea bună pentru că e 1 iunie și pentru că nu ne-am sunat fetele. E un moment foarte greu pentru noi. Din cauza asta e o zi grea emoțional.

Nu din cauza competiției. Restul mi se pare o joacă. Că mă nominalizează, că eu am de nominalizat. Nu e asta viața mea. Viața mea sunt fetele mele”, a explicat Mihai Petre. „Eu simțeam că îmi vin lacrimi”, a completat soția acestuia la a1.ro.

Alexandra Ungureanu și mama ei au fost eliminate de la Asia Express

Tot în ediția de miercuri seara, Alexandra Ungureanu și mama ei au fost primele concurente eliminate din competiție. Din păcate, cele două, care au participat la jocul pentru ultima șansă, au ajuns ultimele la Irina Fodor.

„Asia Express este o experiență de care îți vine să fugi, însăîn același timp îți vine să o îmbrățișezi și să o ții strâns în fiecare clipă. Aici trăiești cu tine, încercând să te descoperi prin niște situații limităîn care nu ai mai fost pus niciodată. Și când simți că nu mai poți, mai poți…și încă mai poți. Rămâne regretul că nu pot să duc competiția mai departe, pentru că îmi dau seama că este irepetabilă. Dar asta este frumusețea, că am făcut parte dintr-un proiect unic de care o să îmi amintesc toată viața. Asta a fost Asia Express pentru mine, o experiență trăită cât pentru o mie de vieți în doar câteva zile”, a mărturisit emoționată Alexandra Ungureanu.

Follow-up-Stage-2-Editia-9-Asia-Express-4-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton