Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Rait, despre experiența sa la „Vocea României”: „Acolo a început treaba cu muzica și tot acolo s-a și încheiat”. EXCLUSIV

Mihai Rait, despre experiența sa la „Vocea României”: „Acolo a început treaba cu muzica și tot acolo s-a și încheiat”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

Dincolo de serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV și spectacolele de stand up comedy pe care le face prin țară și prin străinătate alături de Mihai Bobonete, Mihai Rait a cochetat și cu muzica. Se întâmpla în  2015, când a participat la „Vocea României” și a ajuns până în semifinale. De ce nu a mai continuat cu cântatul?

De 10 ani încoace, Mihai Rait îl interpretează pe Dorel în „Las Fierbinți”, unul dintre personajele care au devenit deja „marcă înregistrată” a serialului de comedie difuzat la Pro TV. Lumea deja îl identifică cu el pe stradă ori la cumpărături, ba uneori chiar nu mai fac diferența. Însă mulți nu-și mai amintesc că actorul are un talent aparte și pentru… cântat. Participarea sa la „Vocea României” din 2015 rămâne una dintre cele mai memorabile momente ale show-ului de la Pro TV.

Normal că rămâne memorabil, sunt singurul concurent care a uitat versurile în semifinala transmisă live. Acolo a început treaba cu muzica și tot acolo s-a și încheiat”, ne-a mărturist amuzat actorul din „Las Fierbinți”. După ce a întors trei scaune în faza „audițiilor pe nevăzute”, Mihai a intrat în echipa Loredanei Groza.

Apoi, în etapa următoare, a făcut o figură extraordinară interpretând una dintre melodiile lui Dan Spătaru, celebra „Drumurile noastre”.

Ajuns în semifinală, emoțiile live-ului și-au spus cuvântul, căci actorul a uitat complet versurile dla începutl piesei „Can’t take my eyes off you”, însă a reușit să treacă peste acest moment cum a știut el mai bine… cu umor, bineînțeles!

Deși Mihai spune că în 2015 s-a încheiat „cariera” sa muzicală, actorul a mai apărut cântând pe micul ecran, într-o emisiune. Mai precis, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Masked Singer România”, unde a făcut un duet de senzație cu colega sa de pe platourile de filmare de la „Las Fierbinți”, Ecaterina Ladin alias Dalida. Cei doi s-au costumat în „Gemenii dragoni”.

Cu Stan, pe picior… de dragul lui Bobonete

Locuitorii din „Las Fierbinți” au revenit la Pro TV cu un nou sezon, iar printre ei se regăsește și Mihai Rait. Personajul său, Dorel, alături de Bobiță, intrepretat de Mihai Bobonete, face deliciul telespectatorilor. De altfel, „chimia” dintre cei doi, deveniți acum fin și naș, are o poveste mai veche.

Mihai Rait este mai mare decât Mihai Bobonete cu câteva luni, amândoi fiind născuți în 1980. Nu împart doar același prenume, ci îi leagă și-o prietenie trainică ale cărei baze au fost puse încă din copilărie, amândoi petrecând mult timp în Giurgeni.  Între timp comedia s-a prins scai de ei, și la propriu și la figurat. Au început să joace amândoi în serialul de comedie „Vine poliția!”, în 2008, tot la Pro TV, iar umorul a ajuns la propriu să le intre pe sub piele. Mai precis, cei doi Mihai au tatuaje-pereche: Mihai Rait îl are tatuat pe gambă pe Stan, iar Bobo… pe Bran. Cum s-a desfășurat întreaga „operațiune”? „Dacă vorbim strict de momentul în care ne-am făcut tatuajele, eu l-am cam păcălit pentru că am hotărât să le facem amândoi odată, dar după ce l-a făcut el pe Bran, eu m-am cam răzgândit și l-am făcut abia după o săptămână”, ne-a mărturisit recent actorul.

Mihai-Rait-si-Bobonete-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton