Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”, despre perioada grea prin care a trecut în copilărie. „M-au găsit cu un cuțit în mână”

Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”, despre perioada grea prin care a trecut în copilărie. „M-au găsit cu un cuțit în mână”
11

de Andra Stana,

Mihai Rait, interpretul lui Dorel din „Las Fierbinți”, a vorbit, de curând, despre boala cu care s-a confruntat în copilărie. Actorul de 41 de ani a fost somnambul timp de 7 ani. În acele vremuri, își amintește vedeta Pro TV, părinții lui au trăit momente de panică.

Actorul a fost găsit de părinți inclusiv cu un cuțit în mână, cu gândul de a tăia găini, iar acest lucru se întâmpla când era somnambul, scrie libertatea.ro.

„Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate-miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea.

În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică-miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: «Mamaie, adu, bre găina să o tai». Îţi dai seama cum a fost”, a povestit actorul, pentru Adevărul.

Mihai-Rait-Dorel-din-„Las-Fierbinti-despre-perioada-grea-prin-care-a-trecut-in-copilarie.-„M-au-gasit-cu-un-cutit-in-mana-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum arată soția lui Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”

Este celebru, îndrăgit de toţi românii, dar are şi o familie minunată. Puţini sunt, însă, cei care au habar cum arată, de fapt, soţia lui Dorel din Las Fierbinţi. Mihai Rait, Dorel din serialul „Las Fierbinți”, trăiește de aproximativ patru ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria. Soția lui e foarte discretă, nu apare în emisiuni televizate. Iată cum arată aceasta acum, la 27 de ani. 

Deşi îşi trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioşilor, Dorel din “Las Fierbinţi”, în vârstă de 41 de ani, a povestit cum a cunoscut-o pe Ana Maria.

“Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole”, declara Mihai Răit, în urmă cu un an.

Mihai și Ana Maria s-au logodit după doar trei luni de relație. „La trei luni de zile am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final”, a mai declarat actorul.

Cei doi s-au căsătorit pe 10 aprilie 2017, au sărbătorit deja patru ani de la nuntă. Acum, Mihai Rait Dragomir are 41 de ani, iar soția 27.

Între cei doi e o diferență de 14 ani, dar actorul spune că nu o simte. 

soția lui Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton