Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Rait, imagine de colecție cu soția lui. Cum au reacționat fanii actorului din Las Fierbinți

Mihai Rait, imagine de colecție cu soția lui. Cum au reacționat fanii actorului din Las Fierbinți
6

de Roxana Mirea,

Mihai Rait a publicat o imagine rară cu frumoasa lui soție, Ana Maria Dragomir. Cei doi se relaxează la Londra, cu câteva zile înainte ca actorul din „Las Fierbinți” să susțină cu spectacol de stand-up comedy în România. După ce Mihai Rait a publicat imaginea respectivă cu soția lui, fanii săi au reacționat imediat.

Mihai Rait, imagine rară cu soția lui

Mihai Rait este căsătorit de 6 ani cu Ana Maria și, din iubirea lor, a venit pe lume un băiețel, Alexandru, acum în vârstă de 5 ani. Chiar dacă are o căsnicie fericită, Mihai Rait este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală, drept urmare nu publică mereu imagini cu frumoasa lui soție.

Totuși, ieri, 6 iulie, actorul din „Las Fierbinți” și-a încântat fanii de pe Instagram cu o imagine în care apare alături de partenera lui de viață. Cei doi se bucură de clipe superbe în Londra.

Aveți fane și la Londra? Foarte frumoasă domnișoara!”, „Sunteți tare frumoși!”, „Să îți trăiască nepoata”, „Să aveți relaxare plăcută!”, „Frumoasă femeie ai, să nu faci nimic greșit!”, „Ptiuuu ,unde ai gasit-o pe asta mică? Ai mințit-o ca ești patron la Bobiță?” sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor de pe Instagram și Facebook.

Mihai-Rait-si-sotiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Mihai Rait este un tată glumeț

Din 2017, Mihai Rait este un bărbat căsătorit oficial, cu Ana Maria, iar cel care le-a fost naș este nimeni altul decât Mihai Bobonete, prieten de-o viață și coleg atât pe platourile de filmare ale serialului „Las Fierbinți” cât și în spectacolele de stand-up comedy.

Într-un interviu de anul trecut, actorul ne-a spus care sunt cele mai banale activități din viața lui. „Ați spus bine banale. Nu fac nimic deosebit, merg la sală de câte ori îmi permite timpul, mai merg la pescuit, fotbal, dar tot așa în limita timpului rămas. Prefer să îmi petrec timpul liber alături de fiul meu Alexandru și de soție, Ana Maria”.

Cât despre cum este Mihai ca și tătic, iată ce lămuriri am primit: „Mie îmi place să cred că nu sunt autoritar, deși mă surprind de multe ori făcând-o probabil fără să îmi dau seama. Sunt mai mult pus pe glume, încerc să fiu un tată glumeț deocamdată pentru că Alexandru are doar 4 ani, dar pe parcurs când va crește, lucrurile vor deveni, cred, mai serioase”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton