Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Rait mai vrea un copil. Ce diferență de vârstă este între Dorel din „Las Fierbinți” și soția lui

Mihai Rait mai vrea un copil. Ce diferență de vârstă este între Dorel din „Las Fierbinți” și soția lui

de Redactia Tvmania

Mihai Rait a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, colegul său de platou și nașul său de cununie. Actorul de 40 de ani a mărturisit că își mai dorește un copil. Dorel din „Las Fierbinți” și soția lui, Ana Maria, au împreună un băiat, pe Alexandru.

În cadrul interviului, Mihai Rait și-a adus aminte de adolescență. De asemenea, actorul a recunoscut că cea mai mare dorință a sa este să devină din nou tată.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Mihai Rait Dragomir (@mihairait)

 

Actorul și Ana Maria s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel, scrie libertatea.ro. Bobonete a glumit pe seama faptului că între Mihai Rait și soția sa este o diferență de 14 ani și și-a întrebat colegul cum crede că va fi când el va avea 60 de ani.

„Asta voiam să zic. Eu îmi mai doresc un copil. Să știi că eu la 60 de ani o să arăt foarte bine”, a afirmat Mihai Rait.

 

Cum și-a cunoscut Mihai Rait soția

Actorul din „Las Fierbinți” și-a cunoscut soția la unul dintre spectacolele sale.

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.”, a povestit Mihai Rait.

 

Sursa foto: instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton