Homepage  / Știri / Televiziune

Mihai Constantin şi Ruxandra Gheorghe prezintă nunta regală la TVR

Mihai Constantin şi Ruxandra Gheorghe prezintă nunta regală la TVR

de Redactia Tvmania

În perioada 25-29 aprilie, Televiziunea Română va difuza, atât în “Telejurnalul” de la  TVR 1, cât şi în “Ora de ştiri” de la TVR 2, dar şi în cadrul unor ediţii şi transmisiuni speciale pe TVR Info, o serie de documentare, reportaje şi interviuri referitoare la nunta prinţului William al Marii Britanii cu logodnica sa, Kate Middleton.

Mai mult, TVR Info este singurul post de televiziune românesc ce va asigura transmisiunea neîntreruptă, în direct, a evenimentului din 29 aprilie.

Corespondenţii TVR de la Londra vor fi Mihai Constantin şi Ruxandra Gheorghe. Aceştia vor relata în direct de la Buckingham Palace şi Westminster Abbey, în toate ediţiile informative, iar producătorul TVR Rodica Şuţu va realiza la Londra reportaje cu pregătirile de nuntă.

„Personal, nu mă atrag prea mult evenimentele de genul acesta, dar pentru Will & Kate fac o excepţie”, a declarat glumind Mihai Constantin, adăugând apoi că „deşi este vorba despre un eveniment cu conotaţii eminamente pozitive, abordarea jurnalistică va fi la fel de sobră ca pentru un summit internaţional”.

“Este foarte clar că nunta dintre prinţul William, al doilea pretendent la coroana Regatului Unit, şi aleasa inimii sale va intra în istoria celor mai mediatizate evenimente ale globului. Tocmai pentru că se estimează că va fi o audienţă record, cea mai mare înregistrată la un astfel de eveniment. Peste 8000 de ziarişti din întreaga lume sunt acreditaţi la „Nunta Secolului”. De altfel, probabil că evenimentul va fi şi un trend-setter pentru viitoarele nunţi, fie ele regale sau ale unor oameni obişnuiţi. Ţinutele, meniul, muzica, absolut totul va fi un model de inspiraţie pentru cei care plănuiesc o nuntă”, a spus Ruxandra.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton