Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu, critici dure la adresa Antoniei. Ce a putut să spună despre talentul ei muzical

Mihai Trăistariu, critici dure la adresa Antoniei. Ce a putut să spună despre talentul ei muzical
9

de Roxana Mirea,

Mihai Trăistariu a fost invitat în podcastul „Aproximativ discuții” al lui Gojira, unde a vorbit și despre talentul muzical al Antoniei. Artistul nu a ezitat să își spună părerea despre partenera lui Alex Velea și a explicat de ce are ea un succes atât de mare, în opinia lui.

Mihai Trăistariu, critici dure la adresa Antoniei

Mihai Trăistariu a fost invitat în podcastul „Aproximativ discuții” al lui Gojira, unde și-a exprimat părerea în ceea ce privește talentul muzical al Antoniei. Artistul a spus că succesul pe care îl are partenera lui Alex Velea se datorează în mare parte frumușeții ei.

Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel”, spune Mihai Trăistariu în cadrul podcastului, potrivit libertatea.ro.

Cati-bani-castiga-Mihai-Traistariu-din-afacerea-cu-apartamente-de-pe-litoral-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În plus, Mihai Trăistariu este de părere că frumusețea vinde mai mult decât talentul.

„Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă.

Se uită așa (senzual, n. red.), iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a mai explicat Mihai Trăistariu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton