Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu, despre planurile pentru 2022: „Sunt în plop acuma, dar nu mai disper”

Mihai Trăistariu, despre planurile pentru 2022: „Sunt în plop acuma, dar nu mai disper”

de Andra Stana,

Pe final de 2021, Mihai Trăistariu a făcut un bilanț al anului ce se pregătește să se încheie. Artistul a mărturisit că, dacă în 2019 a avut 158 de spectacole, anul acesta a cântat doar pe 4 scene. De Crăciun va avea 3 concerte, iar în noaptea dintre ani va cânta în 6 locuri, la munte, scrie click.ro.

Mihai Trăistariu vrea să câștige Eurovisionul

Mihai Trăistariu își dorește să câștige Eurovisionul. Recunoaște însă că nu va putea face acest lucru în 2022.

„Vreau să-l câștig! Anul acesta nu am nimerit o piesă, ne-au anunțat prea din scurt. În două săptămâni nu pot să câștig Eurovisionul, în sensul că nu pot să fac piesă așa bună…”, a explicat artistul.

În ceea ce privește alte dorințe pentru Moș Crăciun, Trăistariu a menționat, pentru sursa citată, că i-a cerut acestuia „stabilitate financiară”.

„Ce i-am cerut lui Moșul ? Eu sunt un cerșetor, în ce-l privește pe Moș. Și pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Și atunci i-am cerut Eurovisionul. (…) I-am cerut să fac un album nou nouț. În fiecare lună să fac câte o piesă și atunci o să am un album cu piese noi tot anul 2022 și i-am mai cerut o stabilitate financiară, întrucât pandemia m-a răpus și abia mi-am revenit cu ratele… și ce să-i mai cer? Cam asta i-am cerut! Și liniște! Și sănătate!”, a spus artistul.

Unde cântă de Sărbători Mihai Trăistariu

Artistul a explicat că, pe final de 2021, au apărut „niște evenimente”. Mihai Trăistariu și-a amintit că în 2019 a avut 152 de concerte, în 2020 niciunul, iar în 2021 doar patru.

„Dar au sunat pentru Crăciun și de Revelion și acum sunt pe 23 la Deva la Târgul de Crăciun, pe 24 la Slobozia la Târgul de Crăciun și pe 25 la Sinaia la un resort. Iar de Revelion sunt la Predeal și la Sinaia, am 6 concerte, tot așa la resorturi mai sofisticate, seara, noaptea. Au apărut niște evenimente, dar în sfârșit parcă mai începe câte ceva… Mi-e groază că nu trăiesc din banii din cântat. Eu trăiam din muzică.

Mihai Trăistariu: „Cu dragostea dacă mă întrebi sunt în plop acuma, dar nu mai disper”

Pentru anul viitor, Mihai Trăistariu își dorește un album nou.

„Mi-am jurat. Am un studio nou cu oameni, cu echipă la Constanța și le-am zis că facem o piesă pe lună. Vreau 12 piese pentru anul viitor, printre care și una de eurovision. Nu mai stau că TVR -ul a dat acum anunțul cu două săptănâni înainte. N-am găsit nimic , e prea din scurt. Vreau să lucrez un an de zile pentru asta și o să mă preocup din timp să găsesc și piesa pentru Eurovision, 2023 și să-mi fac un album nou, să mă ocup de afacerile mele, să le promovez, să meargă, să-mi revin așa puțin pe toate planurile”, a explicat cântărețul.

În ceea ce privește viața personală, Trăistariu a explicat că s-a maturizat, acum că a trecut de 40 de ani. Artistul a menționat că se simte bine și singur.

„Cu dragostea, dacă mă întrebi, sunt în plop acuma, dar nu mai disper. Am trecut de 40 de ani, m-am maturizat. E bine și singur. Mă țin bine cu singurătatea mea, așa propuneri am, dar m-am liniștit puțin pe partea asta și chiar am nevoie să fiu mai relaxat, să mă plimb, să mă duc, să fac ce vreau. Așa că, la momentul acesta sunt în regulă.”, a declarat artistul.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton