Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa lui Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021: „Se chinuie să cânte”

Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa lui Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021: „Se chinuie să cânte”

de Redactia Tvmania

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii din România care au strâns o experiență suficient de mare mai ales în ceea ce privește concursul Eurovision. Artistul a spus sincer de această ce părere are despre reprezentanta din acest an a României, care are doar 21 de ani.

Mihai Trăistariu a participat de 6 ori consecutiv la selecția națională pentru Eurovision, clasându-se de fiecare dată pe locurile fruntașe : 2, 3, 4, 3, 3, 1, iar în 2006 a reprezentat România cu piesa „Tornero”, obținând la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României : 172 de puncte.

Anul acesta, Roxen e reprezentanta României la show-ul muzical. Iată ce spune artistul despre tânăra artistă:

„Părerea mea e că ea trebuia să fie mai statică, are răgușeala ei, aduce a Billie Eilish și este ok, are maniera ei, și-ar fi pus în valoare mai mult glasul, să facă alții în jurul ei show, e foarte greu să dansezi și să cânți în același timp.
Am trăit povești din astea la Te cunosc de undeva. Ea abia își duce partitura până la capăt. Nu mi s-a părut nimic interesant. Nu mă deranjează show-ul ei, dar se chinuie să cânte”, a declarat Mihai Trăistariu pentru fanatik.ro.

Roxen va cânta în prima semifinală pe data de 18 mai 2021

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai și va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Telespectatorii vor afla de la Cătălina Ponor punctajul acordat de juriul României artiștilor din concurs. Până atunci, publicul din țară rămâne conectat la atmosfera Eurovision prin emisiunea „Destinația Eurovision”.

În fiecare seară, la TVR 1, de la ora 20.50, urmărim povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului. Gazda emisiunii, Sonia Argint, prezintă, în premieră și în exclusivitate, imagini din culisele evenimentului și din capitala Eurovision 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton