Homepage  / Articole

Mika vine în România la Mamaia

Mika vine în România la Mamaia

de Redactia Tvmania

Al cincilea eveniment din seria “Orange Summer Parties” va prilejui mâine prima întâlnire a publicului român cu Mika, un britanic de 26 de ani devenit celebru cu hit-uri ca “Grace Kelly” şi “Relax, Take It Easy”.


.

Ca şi ceilalţi artişti care au cântat în cadrul seriei, printre care Akon şi Duffy, Mika se va produce pe plaja H2O din Mamaia. Spectacolul din cadrul turneului “Imagination Tour” va fi gratuit şi va fi deschis de trupa australiană de synth-pop Cut Copy.
.
Succes încă de la primul album

Pe numele adevărat Michael Holbrook Penniman Jr., Mika s-a îndrăgostit de muzică din copilărie şi a ajuns chiar să urmeze prestigiosul Royal College of Music, după ce s-a mutat cu familia în Londra la doar 9 ani.

Tânărul născut în Liban şi crescut la Paris a abandonat, însă, şcoala pentru a-şi înregistra primul disc, iar de atunci nu a mai privit în urmă.

“Life in Cartoon Motion”, albumul de debut, a provocat comparaţii “ameţitoare” din partea criticilor, cu artişti ca David Bowie, Prince şi Freddie Mercury, iar o lume întreagă era atinsă de microbul unor piese irezistibile –  versuri ca “I try to be like Grace Kelly” (“Încerc să fiu ca Grace Kelly”, n.r.) erau pe buzele tuturor.

”The Boy Who Knew Too Much”, al doilea disc semnat de Mika, i-a întărit statutul de artist în ascensiune, producând hit-uri ca “We Are Golden” şi “Rain”.

.
.
Capete de afiş

La seria “Orange Summer Parties” au cântat, până acum, artişti ca Sophie Ellis Bextor, Akon, Sugababes şi Duffy (foto).

Toate show-urile au fost gratuite şi s-au desfăşurat fie pe plaja H2O din Mamaia – începând din 2008, cu concertul Akon -, fie pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Capitală (Sugababes).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton