Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mila Kunis a primit titlul de „Femeia Anului“ din partea Universităţii Harvard

Mila Kunis a primit titlul de „Femeia Anului“ din partea Universităţii Harvard

de Redactia Tvmania

Actrița Mila Kunis a primit din partea Universității Harvard titlul de „Femeia anului”, informează publicația USA Today. 

Premiul este înmânat de cea mai veche organizație teatrală universitară a tuturor timpurilor, Hasty Pudding, înființată în anul 1795. Potrivit comunicatului oferit de Harvard, actrița primește acest titlu pentru că este „cea mai căutată, vivace şi fermecătoare actriţă de la Hollywood” , potrivit sursei menționate.

„Nu puteam fi mai încântaţi să-i acordăm Milei Kunis premiul Femeia anului! O urmărim atât pe marile, cât şi micile ecrane de când eram tineri şi abia aşteptăm să celebrăm realizările ei cu adevărat unice într-un mod cu adevărat unic şi memorabil. Toată lumea din companie abia aşteaptă să o cunoască. Dacă este măcar pe jumătate atât de amuzantă ca personajul ei din „Bad Moms”, atunci suntem siguri că ne vom distra de minune”, a precizat comunicatul oferit de Universitatea Harvard.

 Titlul onorific va fi oferit săptămâna viitoare, pe data de 25 ianuarie, în cadrul unei parade care va fi susținută în Cambridge, Massachusets. Titlul de „Bărbatul anului” nu a fost încă atribuit niciunei celebrități.

Câştigătorii primesc o oală aurită cu budincă, potrivit unei tradiţii ce datează din primul an de înfiinţare a acestei organizaţii.

Printre actrițele care au fost distinse cu acest titlu se mai află Julia Roberts, Meryl Streep, Scarlett Johannson și Octavia Spencer.

Actrița de origine ucrainiană Mila Kunis a devenit cunoscută după ce a apărut în sitcomul „That ’70s Show“ dar și după apariția sa în serialul „Family Guy“. Aceasta este căsătorită cu actorul Ashton Kutcher din anul 2015 și au împreună doi copii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton