Homepage  / Articole

Mila Kunis: Corpul meu a suferit din cauza dietelor

Mila Kunis: Corpul meu a suferit din cauza dietelor

de Redactia Tvmania

Actrița de 28 de ani este dovada vie că munca de actor poate lăsa urme asupra corpului. În timpul filmărilor pentru „Black Swan”, și a dietei necesare pentru a „intra în pielea personajului”,  Mila Kunis a slăbit aproape 10 kilograme, iar acul cântarului nu a mai trecut multă vreme peste numărul 43, scrie dailymail.co.uk.

Kunis a dat un interviu în cel mai nou număr al revistei americane Harpers Bazaar în care a declarat:

„Formele mele sunt diferite. Când am ajuns să cântăresc 43 de kilograme, eram numai mușchi, ca o casă de cărămidă,  doar piele și os. Când m-am mai îngrășat, kilogramele s-au dus în cu totul alte părți ale corpului”, a spus actrița.

Starul a lăsat să se înțeleagă că își dorește să mai pună niște kilograme, și nu se gândește deloc la o nouă dietă. Cu privire la o operație estetică, Mila Kunis nu ar spune un „nu” categoric.

„Aș fi bucuroasă dacă aș avea un posterior mai mare. Dacă aș mai primi un rol care mi-ar cere să slăbesc, aș fi mai circumspectă. Totuși, dacă va apărea o ofertă, o voi face și pe asta”, a spus Mila Kunis.

„Nu aș face nici o injecție dacă nu ar fi la mijloc un motiv medical. Dar întreabă-mă asta și peste zece ani. (…) Atunci s-ar putea să îmi doresc o schimbare. Nu am niciun dubiu”, a spus actrița.

Actrița originară din Ucraina le admiră pe acele „femei clasice” de la Hollywood, printre care Sophia Loren, Audrey Hepburn și Elizabeth Taylor.

„Am fost mereu un fan al lui Kate Winslet. Are clasă… Victoria Beckham, ea arată foarte bine orice ar purta. O, și Cate Blanchett, cu siguranță”, a spus Mila Kunis.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton