Homepage  / Vedete străine

Ce le-a scris Mila Kunis lui Ashton Kutcher și Reese Witherspoon, după ce au apărut împreună pe covorul roșu. Imaginile au devenit virale

Ce le-a scris Mila Kunis lui Ashton Kutcher și Reese Witherspoon, după ce au apărut împreună pe covorul roșu. Imaginile au devenit virale
6

de Roxana Mirea,

Fanii le-au reproșat lui Ashton Kutcher și Reese Witherspoon că au părut stânjeniți pe covorul roșu în timp ce își promovau noua lor comedie romantică de pe Netflix, „Your Place or Mine”, iar soția lui Kutcher, Mila Kunis, a fost de acord.

Mila Kunis, după ce Ashton Kutcher și Reese Witherspoon au apărut pe covorul roșu

Mila Kunis le-a trimis un mesaj celor doi pentru a susține opinia internauților cu privire la fotografiile devenite virale.

Chiar ne-a trimis un mesaj aseară”, a declarat Witherspoon luni, în emisiunea Today with Hoda & Jenna. „Ea spune: „Arătați atât de stânjeniți pe covorul roșu împreună”. Este amuzant, pentru că atunci când cunoști atât de mult o prietenă, a fost amuzant să ajung să îi cunosc partenerul de viață, pentru că o iubesc de atât de mult timp.”

Când fotografiile au ajuns pe Internet, fanii s-au grăbit să intervină, iar unul dintre ei a scris că pozele mai puțin incitante au fost făcute pentru a evita „drama” turneului de presă.

Aleg să cred că această comedia romantică dintre Ashton Kutcher și Reese Witherspoon va fi atât de picantă încât au avut nevoie să arate ca și cum s-ar fi urât unul pe celălalt pentru turneul de presă pentru a evita drama”, a scris un utilizator pe Twitter.

Netflix’ Your Place Or Mine Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Reese Witherspoon, despre Ashton Kutcher

În ciuda fotografiilor, Witherspoon nu s-a putut abține să nu fie încântată de Kutcher, pe care l-a numit „cel mai amuzant tip”.

Este atât de profesionist. Este cel mai amuzant tip”, a spus ea. „Ne-am distrat atât de mult și, de fiecare dată când purta o ținută amuzantă, îi trimiteam un mesaj lui Mila, întrebându-mă ce poartă.”

În timp ce Witherspoon și Kunis sunt prietene, actrița din The Morning Show a spus că ea și Kutcher au trebuit să „învețe să fie prieteni”, deoarece nu se cunoșteau prea bine înainte de filmări.

Actrița a povestit că, cu aproximativ o lună înainte de filmări, ea și Ashton Kutcher, care joacă în film rolul unor prieteni care se cunosc de 20 de ani, au început să vorbească în fiecare zi și să își trimită videoclipuri.

Comedia romantică „Your Place or Mine” va avea premiera pe Netflix pe 10 februarie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton