Homepage  / Știri

Mila Kunis era batjocorită de colegii de şcoală

Mila Kunis era batjocorită de colegii de şcoală

de Redactia Tvmania

Actriţa din „Lebăda neagră” (filmul se lansează în România pe 25 februarie) era ironizată de colegii de şcoală pentru felul în care arăta, dar se bucură că trăsăturile ei au ajuns să fie apreciate pe măsură ce a crescut, relatează femalefirst.co.uk.

„Eram mereu cea mai mică din clasă. Am învăţat că nu este un lucru chiar atât de rău să fiu batjocorită, deşi atunci când eşti copil pare îngrozitor”, spune Mila Kunis (27 de ani).

„Faţa mea s-a schimbat pe măsură ce am crescut. Arătam foarte haios înainte. Aveam ochii, buzele şi urechiile mari. Când eram mică, colegii mă ironizau constant din această cauză. Obişnuiam să mă întorc acasă plângând”.

Experienţele neplăcute din gimnaziu nu au făcut-o pe Mila Kunis să urască şcoală, iar actriţa vrea să urmeze exemplul colegei ei din „Lebăda neagră”, Natalie Portman (29 de ani), şi să să-şi continue studiile.

„Mă voi înscrie la o universitate la un moment dat. Vroiam să fac asta, doar că am ales cariera de actriţă de la o vârstă fragedă. Cine poate şti dacă am luat decizia corectă? Timpul îmi va spune”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton