Homepage  / Știri

Mila Kunis pune fericirea înaintea carierei

Mila Kunis pune fericirea înaintea carierei

de Redactia Tvmania

Mila Kunis spune că nu are nici o problemă în a păstra distanţa între viaţa personală şi carieră. Pentru a realiza acest lucru, actriţa refuză să-i lase pe criticii de film de la Hollywood să îi spună cine este ea de fapt, relatează femalefirst.co.uk.

„Am supravieţuit în această industrie pentru că am luat o decizie conştientă: cariera mea nu este despre cine sunt, ci despre ce fac. Mă detaşez de carieră în fiecare zi, la fel cum am făcut toată viaţa”, explică actriţa de 27 de ani.

„Problema în toate activităţile legate de divertisment – actorie, dans – este că, dacă fericirea ta depinde de ceea ce faci, atunci eşti sortit eşecului”.

„Îmi place să petrec timpul cu prietenii mei. Este un răspuns foarte simplu, însă îmi place să stau în pijamale şi să mă uit la televizor. Îmi aduce atât de multă fericire. Asta este. Linişte şi calm. Este grozav. Oamenii ar trebui să facă asta tot timpul”.

Actriţa din „Cartea lui Eli” (2010) crede că ar înnebuni dacă viaţa şi fericirea ei ar depinde de actorie, pentru că problema industriei de film este că se învârte în jurul opiniilor personale.

„Unii ar putea să creadă că sunt o actriţă bună, alţii ar putea să creadă contrariul. Nici una dintre variante nu este greşită, ţine doar de păreri personale. Aşa că fericirea mea ar trebui să depindă de opiniile altor persoane? M-aş sinucide dacă aşa ar sta lucrurile”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton