Homepage  / Știri / Vedete străine

Mila Kunis rupe tăcerea cu privire la invazia rusă. Ea și Ashton Kutcher vor dona 3 milioane de dolari

Mila Kunis rupe tăcerea cu privire la invazia rusă. Ea și Ashton Kutcher vor dona 3 milioane de dolari

de Ioana Maria,

Mila Kunis rupe tăcerea cu privire la invazia rusă, în timp ce ea și soțul ei, Ashton Kutcher, promit o donație de 3 milioane de dolari pentru refugiații care au fugit din țara devastată de război.

Cuplul a lansat joi o pagină GoFundMe cu scopul de a strânge 30 milioane de dolari pentru Flexport.org și Airbnb.org, care sunt „două organizații care se află în mod activ pe teren pentru a oferi ajutor imediat celor care au cea mai mare nevoie”.

Mila – care s-a născut în Cernăuți, Ucraina – a apărut alături de Ashton într-un videoclip distribuit pe contul său de Instagram, în care a vorbit pentru prima dată în public despre conflictul devastator din țara sa natală.

Potrivit NPR, un milion de persoane au fugit din Ucraina de la invazia Rusiei, în urmă cu doar o săptămână.

„În timp ce suntem martori la curajul ucrainenilor, suntem, de asemenea, martori la povara inimaginabilă a celor care au ales siguranța”, a spus Kutcher, în vârstă de 44 de ani, în videoclipul distribuit pe Instagram.

„Prin intermediul GoFundMe, această strângere de fonduri va oferi un impact imediat asupra eforturilor de ajutorare a refugiaților”.

Actorul din „Two and a Half Men” a stat alături de soția sa în timp ce aceasta a povestit emoționată despre rădăcinile sale ucrainene.

„M-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983. Am venit în America în 1991 și întotdeauna m-am considerat cetățean american. O americancă mândră”, a spus actrița. „Iubesc tot ceea ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi, nu am fost niciodată mai mândră să fiu ucraineancă”.

Kutcher a intervenit apoi pentru a spune: „Și niciodată nu am fost mai mândru să fiu căsătorit cu o ucraineancă”.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton