Homepage  / Vedete

Mila Kunis și Ashton Kutcher au devenit din nou părinți. Numele bebelușului lor este…

Mila Kunis și Ashton Kutcher au devenit din nou părinți. Numele bebelușului lor este...

de Redactia Tvmania

În urmă cu câteva zile, Mila Kunis și Ashton Kutcher (38 de ani) au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița de 33 de ani a adus pe lume un băiețel, scrie People.com.

mila-kunis-si-ashton-kutcher

Kutcher a anunțat pe site-ul personal că fiul său s-a născut pe 30 noiembrie, la ora 1.21 dimineața, bebelușul având la naștere în jur de patru kilograme.

Fanii celor doi actori nu trebuie să se aștepte să vadă prea curând vreo poză cu cei doi copii au cuplului, întrucât starul din „Doi bărbați și jumătate” a recunoscut recent că vrea să le ofere copiilor săi șansa să aleagă de unii singuri dacă vor să apară sau nu în lumina reflectoarelor: „Nu vrem să facem alegerea asta în locul lor”, a anunțat Ashton Kutcher.

În ceea ce privește numele pe care Mila Kunis și Ashton Kutcher l-au ales pentru cel de-al doilea copil al lor, acesta este Dmitri Portwood Kutcher.

În octombrie 2014, Kunis și Kutcher au devenit fericiții părinți ai micuței Wyatt Isabelle Kutcher. Apoi, în vara lui 2015, s-au căsătorit în secret.

14701268_1769517806632371_20507936262455296_n_002

Vestea că Mila Kunis este din nou însărcinată a apărut în presă în octombrie, când dailymail.co.uk scria că vedeta mai are doar șase săptămâni până să nască. Deşi amândoi părinții preferă să-și țină viața privată departe de luminile rampei, lui Kutcher i-a scăpat, la începutul lunii octombrie, că de data aceasta aşteaptă… un băiat.

Pus în faţa faptului împlinit, Kutcher – care a intrat în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate” după concedierea intempestivă a lui Charlie Sheen – a confirmat sexul copilului în emisiunea „Late Night”, a lui Seth Meyers.

14596598_178153462637530_8883105670895763456_n

„Nu am spus nimănui. Vom avea un băiat!”, a declarat atunci Ashton Kutcher. „Speram să fie tot o fată, în primul rând pentru că prima noastră fată este incredibilă! Apoi, dacă aveam tot fată, aș fi avut motive s-o bat la cap pe Mila să mai facem un copil, un treilea, pentru că vreau un băiat. Pentru că, vedeți, eu aș vrea 12 copii cu totul!”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

De ce nu îşi poartă Mila Kunis inelul de logodnă?

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit

Ashton Kutcher și Mila Kunis n-au nevoie de dădacă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton