Homepage  / Vedete româneşti

Milena de la Bravo, ai stil! a absolvit facultatea. Cu ce note a terminat studiile fosta concurentă

Milena de la Bravo, ai stil! a absolvit facultatea. Cu ce note a terminat studiile fosta concurentă
9

de Andreea Laciu,

Milena a fost una dintre concurentele care au intrat de la început în competiție în acest sezon. Din păcate însă, parcursul ei de la Bravo, ai stil! s-a terminat destul de rapid. Asta spre marea dezamăgire a telespectatorilor, căci era una dintre cele mai îndrăgite prezențe din platoul Kanal D2.

Se pare că Milena a fost o studentă foarte silitoare, chiar dacă a fost nevoită să rateze din cursuri din cauza filmărilor. A terminat cu note foarte bune, dar a mărturisit pe InstaStory că nu are de gând să înceapă și un doctorat. Preferă să se concentreze în continuare pe afacerea proprie, dar și pe modă.

Cu ce note a absolvit Milena masteratul

Tânăra le-a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram că a luat niște note impresionante la examenele finale de la ASE. A luat 9,33 pentru „Cunoștințe fundamentale și de specialitate” și nota 10 pentru lucrarea de cu subiectul „Spălarea de bani”, astfel media finală fiind de 9,66.

„ASE c’est fini. În 2018 am început licența. Acum în 2023 am terminat. Am reușit în acești 5 ani fix ce mi-am propus, iar acum mă bucur de proces, terminând practic capitolul studenției și continuând călătoria frumoasă numită viața. Le mulțumesc părinților care m-au ajutat, prietenilor care mi-au fost alături, experiențelor prin care am trecut, cluburilor prin care am petrecut și petrecerilor pe care nu le-am ratat. Ne vedem în Forbes. Bye bye bye ASE”, este mesajul postat de Milena, pe contul ei de Instagram.

milena-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce a dezvăluit după eliminarea din emisiune

Chiar dacă mulți telespectatori au reacționat dur când ea a fost eliminată, Milena a recunoscut că și ea își dorea să iasă din concurs.

„Simțeam că locul meu nu mai era în competiție, că nu sunt apreciată pentru munca pe care o depuneam. De multe ori, asupra mea plana acea frază că am stilist. Acum se observă clar că nu am stilist, chiar pot să spun că mă îmbrac mai bine decât o făceam în emisiune”, a dezvăluit Milena pentru WOWnews.

Chiar dacă a plecat din show, a rămas prietenă foarte bună cu alte două concurente: Constanția și Andreea. De asemenea, plănuiește să devină chiar ea stilist acreditat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton