Homepage  / Știri

Miley Cyrus are un nou iubit

Miley Cyrus are un nou iubit

de Redactia Tvmania

Actriţa şi cântăreaţa de 18 ani, devenită celebră cu rolul principal din serialul “Hannah Montana”, a dezvăluit că nu mai este “singură”, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Ea urmează să facă o excursie în Australia, ţara de origine a fostului ei prieten, actorul Liam Hemsworth, şi a explicat că adoră băieţii australieni şi încă e apropiată de acesta, dar nu va merge acolo ca… “burlacă”.

Cyrus, despre care tabloidele au scris că ar fi împreună cu actorul britanic Joshua Bowman, pe care l-a cunoscut pe platourile ultimului ei film, “So Undercover”, a mai spus că nu plănuieşte încă o romanţă cu un australian în timpul apropiatei excursii.

“Nu vreau să-i tai de pe listă pe băieţii australieni, dar s-ar putea să nu mai fiu singură… Îi iubesc pe australieni, evident. Eu şi Liam suntem foarte apropiaţi, dar n-aveţi de ce să vă faceţi griji în această privinţă. În mod sigur nu vin în Australia ca tipă singură”, a declarat ea.

Potrivit unor apropiaţi, ea şi Joshua Bowman au fost “inseparabili” la petrecerea pentru finalul filmărilor de la “So Undercover”, la începutul acestui an, dar nu se grăbesc cu relaţia lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton