Homepage  / Vedete / Vedete străine

Miley Cyrus nu are noroc în dragoste! Artista și Cody Simpson s-au despărțit după 10 luni de relație

Miley Cyrus nu are noroc în dragoste! Artista și Cody Simpson s-au despărțit după 10 luni de relație

de Redactia Tvmania

 Miley Cyrus nu are noroc în dragoste! Artista Cody Simpson s-au despărțit după 10 luni de relație.

 

După o căsnicie eșuată cu actorul Liam Hemsworth se pare că artistei Miley Cyrus nu îi merge prea bine în viața personală. Cântăreața s-a despărțit de cel care i-a fost alături după divorțul de celebrul actor. 

Vestea a fost confirmată de cei de la Page Six și TMZ cu doar câteva ore înainte ca Miley să își lanseze noul cântec, „Midnight Sky”.

Chiar la începutul lunii, Simpson își descria relația cu Cyrus ca „fiind îndrăgostit de cea mai bună prietenă”, iar în ultimul timp se dovedise a fi într-adevăr un sprijin pentru cântăreață, aceasta reușind să se lase de droguri pentru mai bine de 6 luni.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în octombrie 2019, luând micul dejun. Totul se întâmpla la scurt timp după despărțirea cântăreței de Kaitlynn Carter, dar și de fostul ei soț, Liam Hemsworth.

Artiștii au fost prieteni buni pentru mult timp înainte să devină un cuplu, iar surse apropiate povesteau cum aceștia aveau foarte multe în comun.

Deocamdată nu se cunosc motivele despărțirii, însă cel mai probabil amândoi vor rămâne discreți cu privire la acest eveniment, dat fiind că aveau o strânsă relație de prietenie și înainte să formeze un cuplu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton