Homepage  / Vedete

Miley Cyrus s-a cuminţit de dragul lui Liam Hemsworth

Miley Cyrus s-a cuminţit de dragul lui Liam Hemsworth

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa, care s-a împăcat cu actorul australian după o pauză de doi ani, a renunţat la petreceri şi stilul de viaţă aventuros, anunţă people.com.

LIAM HEMSWORTH + MILEY CYRUS @ the premiere of 'Paranoia' held @ the DGA theatre.August 8, 2013

„Trăiesc izolaţi de câteva săptămâni. Când nu lucrează, ies foarte rar din casă. Adesea au invitaţi la cină, iar Miley s-a transformat într-o femeie de casă. Este dispusă să facă orice pentru a-l mulţumi pe Liam.

Înainte, Liam nu se înţelegea cu ea când făcea pe nebuna. Acum a luat-o mai uşor şi se comportă normal. Nici măcar nu mai iese cu prietenii. Este hotărâtă să facă relaţia să funcţioneze”, a spus o sursă.

Miley Cyrus (23 de ani) şi Liam Hemsworth (26 de ani) plănuiau să-şi oficializeze relaţia înainte de despărţire, iar acum şi-au reînnoit jurămintele de logodnă.

„Miley visează cu ochii deschişi la nuntă. Nu au stabilit încă data. Se mişcă incredibil de încet (cu planurile de nuntă – n.r.). Miley pare că s-a maturizat mult. În trecut, avea tendinţa să grăbească lucrurile. Acum este mult mai calmă şi mai fericită”, spunea o sursă din anturajul cuplului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton