Homepage  / Vedete

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au rupt logodna

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au rupt logodna

de Redactia Tvmania

Reprezentanţii artiştilor au confirmat pentru revista „People” că logodna este de domeniul trecutului, anunţă femalefirst.co.uk.

Miley Cyrus (20 de ani) şi Liam Hemsworth (23 de ani) s-au cuplat la filmările pentru „Ultimul cântec” (2010) şi s-au logodit în 2012.

Relaţia lor a fost afectată de o serie de despărţiri în ultimul an.

Cântăreaţa a plecat singură în vacanţă anul acesta. Sursele din anturajul fostului cuplu spuneau că Liam Hemsworth a fost oripilat de spectacolul oferit de Miley Cyrus la gala MTV Video Music Awards.

Cu ea o înlocuieşte pe Miley Cyrus?

De altfel, zilele trecute, Liam Hemsworth a fost văzut flirtând cu nimeni alta decât tânăra actriţă Eiza Gonzalez (23 de ani), cea care îi dă viaţă răsfăţatei Nikki în telenovela “Iubiri vinovate” de la Acasă.

Eiza Gonzalez

Gonzalez s-a despărţit, în luna august, de iubitul ei, impresarul mexican Pepe Diaz.

Cei doi au avut o relaţie de doi ani, în care s-au certat foarte des.

“Să ştiţi că sunt singură de o lună. Sunt fericită că am închis o etapă, dar mai ales că vine alta incredibilă. Vreau să traiesc noi începuturi ale vieţii”, a scris Eiza Gonzalez pe contul ei de Twitter.

Actriţa se referă la faptul că, după vacanţa pe care a petrecut-o pe plajele din Mexic, va pleca în America, unde va face un curs de actorie şi va încerca să-şi contureze o carieră la Hollywood. Mai mult, ea a filmat, de curând, şi un videoclip la piesa “Propuesta Indecente”, pe care o cântă împreună cu Romeo Santos.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton