Homepage  / Vedete străine

Miley Cyrus uimește într-o rochie transparentă, din plasă. Imaginea publicată în mediul online

Miley Cyrus uimește într-o rochie transparentă, din plasă. Imaginea publicată în mediul online

de Roxana Mirea,

Miley Cyrus și-a uimit fanii de pe Instagram cu noua ei apariție. Artista a publicat o imagine cu ea, îmbrăcată într-o rochie din plasă, realizată de sora ei Noah Cyrus, după ce vineri seară a fost gazda unei petreceri de Revelioni, în Miami, alături de comediantul Pete Davidson.

Miley Cyrus, într-o rochie transparentă, din plasă

Miley Cyrus, în vârstă de 29 de ani, a publicat pe Instagram, luni, 3 ianuarie, o imagine cu ea, îmbrăcată într-o rochie neagră, din plasă, realizată de sora ei. Starul pop a combinat rochia transparentă cu lenjerie neagră, un colier cu diamante, cizme și ochelari de soare.

Ținută realizată de Noah Cyrus”, a scris Miley Cyrus în dreptul imaginii.

Miley a publicat această imagine după ce, vineri seară, a fost gazda unei petreceri incendiare de Revelioni, în Miami, alături de starul Saturday Night Live, Pete Davidson, potrivit Daily Mail.

De asemenea, artista a intrat în noul an cu un concert de senzație, dar și cu o defecțiune a garderobei care s-a petrecut pe scenă.

Miley Cyrus a rămas topless pe scenă

În timp ce Miley cânta melodia „Party in the U.S.A.”, bretelele argintii ale topului pe care îl purta s-au desfăcut. Ea l-a prins imediat și apoi s-a întors cu spatele și l-a lăsat să cadă, mergând, în timp ce cânta, spre spatele scenei, de unde s-a întors cu un sacou roșu pe ea

Făcând referire la unul dintre versurile melodiei „Party In the USA”, artista a glumit spunând: „Acum, cu siguranță toată lumea se uită la mine.”

Fanii și-au exprimat încântarea pe rețelele sociale în urma interpretării noului ei cântec, „You”, și așteaptă cu mare entuziasm noul ei album. După show-ul de senzație din Miami, Miley Cyrus a întâmpinat noul an cu două fotografii, pe care le-a publicat sâmbătă. În imaginile respective, vedeta apare îmbrăcată în costum de baie, ținând în mână o pancartă pe care scrie „Un an nou fericit tuturor”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton