Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit! Cum au făcut marele anunț

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit! Cum au făcut marele anunț

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit! Vedeta din Stranger Things, în vârstă de 19 ani, și iubitul ei actor, în vârstă de 20 de ani, au făcut în mod indirect anunțul fericit pe Instagram, marți - Millie Brown postând o fotografie în care poartă un inel cu diamant la mâna stângă în timp ce Bongiovi o îmbrățișează, pe plajă.

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit

Se pare că Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit! Actrița a publicat o imagine alb-negru pe Instagram, în care apare alături de alesul inimii ei. „Te iubesc de trei veri. Le vreau pe toate”, a scris Millie Bobby Brown în dreptul imaginii.

Jake Bongiovi, care este fiul muzicianului Jon Bon Jovi, a împărtășit și el o fotografie cu iubita sa, făcută dintr-un alt unghi. „Pentru totdeauna”, a scris el în dreptul imaginii.  

Prietenii actriței s-au grăbit să-i felicite pentru logodnă. Mark Wright a scris în secțiunea de comentarii: „Felicitări!” Sora lui, Jessica Wright, a adăugat: „Felicitări!!! @milliebobbybrown acest lucru este uimitor. Sunt atât de fericită pentru tine, dragă”, potrivit People.

Fiica lui Gordon Ramsay, Holly, a scris: „Felicitări!”

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi și-au oficializat relația în iunie 2021, pe Instagram, Jake împărtășind o fotografie cu Millie pe feed-ul său cu legenda „bff”. De atunci, au fost văzuți împreună la evenimentele de la Hollywood – de la covorul roșu de la premiera sezonului 4 din Stranger Things, până la Premiile Academiei Britanice de Film.

Millie Bobby Brown, despre situația traumatizantă cu fostul iubit

Înainte de relația cu Bongiovi, Millie Brown a avut o legătură cu starul TikTok Hunter Ecimovic – despre care a povestit mai târziu că a fost o „situație nesănătoasă”. Într-un videoclip live din 2021, Ecimovic – care între timp s-a retras de pe rețelele sociale – a spus că a „aranjat-o” pe Brown în timp ce ea era minoră și a intrat într-o relație cu ea în timp ce era minoră.

Brown s-a destăinuit despre această experiență într-o conversație cu Allure. „A fost un an de vindecare”, a spus ea. „Fiind umilită public în acest fel, m-am simțit atât de lipsită de control și neputincioasă. Plecând și știind că valorez totul și că această persoană nu a luat nimic de la mine, m-am simțit foarte împuternicită. M-am simțit ca și cum viața mea ar fi întors în sfârșit o pagină și că am încheiat un capitol care mi s-a părut atât de lung.”

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton