Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown vrea o interpreteze pe Britney Spears într-un film biografic. Care este motivul

Millie Bobby Brown vrea o interpreteze pe Britney Spears într-un film biografic. Care este motivul
9

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown, care o interpretează pe Enola Holmes în filmele cu același nume și pe Eleven în serialul Netflix „Stranger Things”, a dezvăluit că și-ar dori să o interpreteze pe Britney Spears, într-un viitor film biografic. Celebra actriță a explicat și care sunt motivele pentru care își dorește acest lucru.

Millie Bobby Brown vrea o interpreteze pe Britney Spears

Millie Bobby Brown este pregătită să spună pe ecran povestea lui Britney Spears. Luni, în cadrul emisiunii „The Drew Barrymore Show”, vedeta din „Stranger Things” a dezvăluit că visul ei este să o interpreteze cândva pe însăși prințesa pop, Britney Spears, într-un viitor film biografic, scrie Entertainment Weekly.

Vreau să joc o persoană reală și cred că, pentru mine, Britney. [Ar fi] Britney Spears„, a explicat Millie Bobby Brown. „Cred că povestea ei, în primul rând, rezonează cu mine.”

26th Annual Screen Actors Guild AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Actrița, care a început să apară pe ecranele televizoarelor la vârsta de 12 ani în serialul „Stranger Things” de la Netflix, a spus că se poate identifica cu lupta lui Spears de a crește în lumina reflectoarelor.

„Doar crescând în ochii publicului, urmărindu-i videoclipurile, urmărind interviuri despre cum era când era mai tânără – adică, același lucru cu tine”, i-a spus Brown gazdei Drew Barrymore. „Văd încurcătura de cuvinte [în timpul interviurilor] și nu o cunosc, dar când mă uit la poze cu ea, simt că aș putea să-i spun povestea în modul corect și numai a ei.”

Brown a dovedit deja că are calitățile vocale necesare pentru acest rol, dacă i se va oferi. Ea a cântat diverse hituri de-a lungul carierei sale – de la „Just The Way You Are” a lui Bruno Mars până la „When I’m Gone” din Pitch Perfect cu colega ei Sadie Sink – și își petrece ocazional timpul cântând cu Mariah Carey în studioul ei.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton