Homepage  / Vedete străine

Milly Alcock, declarații surprinzătoare despre personajul ei din „Casa dragonului”, Rhaenyra Targaryen. „Am fost șocată”

Milly Alcock, declarații surprinzătoare despre personajul ei din „Casa dragonului”, Rhaenyra Targaryen. „Am fost șocată”
7

de Roxana Mirea,

Înainte ca Daenerys Targaryen să fie faimoasa "mamă a dragonilor" din "Game of Thrones", strămoașa ei, prințesa Rhaenyra Targaryen, urma să devină prima regină conducătoare din Westeros. Recent, Milly Alcock, cea care o interpretează pe Rhaenyra în primele episoade din „Casa dragonului”, a oferit un interviu despre personajul ei și despre presiunea de a face parte dintr-un univers atât de cunoscut.

Milly Alcock, despre personajul ei din „Casa dragonului”

Milly Alcock, în vârstă de 22 de ani, care o interpretează pe Rhaenyra în primele cinci episoade ale serialului „House of the Dragon”, a declarat pentru The Post că nu a văzut „Urzeala tronurilor” înainte de a obține rolul.

Dar, bineînțeles, știam despre serial”, a spus ea. „Am înțeles că era foarte mare și foarte popular. [După ce am fost distribuită], l-am urmărit pentru a mă pregăti. Am vizionat toate cele 8 sezoane în 2 săptămâni. A fost intens, iar eu am devenit rapid un fan și am înțeles de ce toată lumea iubea serialul.”

Acțiunea din „House of the Dragon” are loc cu aproximativ 200 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones” și îi urmărește pe strămoșii lui Daenerys și Jon Snow. Regele Viserys I (Paddy Considine) stă pe Tronul de Fier și tocmai și-a numit fiica, prințesa Rhaenyra, drept moștenitoare – în ciuda faptului că nu este obișnuit ca femeile să conducă, iar consilierii săi se tem că acest lucru va arunca regatul în haos.

Milly Alcock este o actriță australiană, stabilită acum la Londra. Ea încă locuia acasă, în mansarda mamei sale, când a primit telefonul că a obținut rolul.

Am fost în stare de șoc și nu îmi venea să cred. Mi-a luat până când am început să fac pre-producția ca să procesez complet și să-mi permit să mă entuziasmez și să nu mai am sentimentul că voi fi concediată„, a spus ea. „Sala tronului a fost atât de mișto. De fiecare dată când pășeai pe platou, noutatea nu dispărea.”

Milly Alcock, declarații surprinzătoare despre personajul ei din „Casa dragonului”, Rhaenyra Targaryen. „Am fost șocată”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De unde s-a inpirat Milly Alcock pentru a o crea pe Rhaenyra Targaryen

Actrița a explicat de unde s-a inspirat pentru a-i da viață prințesei Rhaenyra Targaryen.

Cate Blanchett în ” The Golden Age” și Audrey Hepburn în „Roman Holiday”. Dacă ai putea să combini aceste două femei, cred că aceea este Rhaenyra. Este spirituală și obraznică, dar trebuie să performeze constant și să se ridice la înălțimea acelui rol regal. Dar, se poate vedea că, sub acea suprafață, se simte destul de inconfortabil în pielea ei.”

Având în vedere că „Game of Thrones” a fost cel mai mare serial din lume în perioada 2011-2019, Alcock a spus că actorii din „House of the Dragon” au simțit o presiune în acest sens.

Bineînțeles că da. Dar nu în timpul filmărilor. Doar în această parte ne-am amintit cât de mare este serialul. Nu prea știu cum să o abordez. Este extrem de intimidant. Așa că am fost puțin mai retrasă decât aș fi fost în mod normal. Doar căpătând încrederea de a interacționa cu acea mulțime de fani- vrei să le faci dreptate. Este destul de interesant, ca actor, să existe deja o bază de fani, spre deosebire de a aștepta ca fanii să vină la tine. Este aproape ca și cum ar trebui să ne accepte mai întâi. Va fi interesant să auzim reacția tuturor”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton