Homepage  / Vedete româneşti

Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a dezvăluit cu ce alt tânăr celebru a avut o relație. Măruță: „O să fie pe prima pagină a ziarelor!”

Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a dezvăluit cu ce alt tânăr celebru a avut o relație. Măruță: „O să fie pe prima pagină a ziarelor!”
10

de Roxana Mirea,

Vloggerița Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a uimit cu declarațiile ei recente. Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a mărturisit că a avut o relație cu un alt tânăr celebru. „Nu am mai spus asta niciodată!” a spus Mimi.

Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a avut o relație cu Selly

Vloggerița Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a acceptat provocarea prezentatorului TV de a participa la rubrica sosurilor iuți. Tânăra nu s-a ferit și a divulgat mai multe secrete, dar unul le-a întrecut pe toate. Mimi a dezvăluit că a avut o scurtă relație cu Selly în urmă cu mai mulți ani. În prezent, Selly are o relație cu Smaranda, fiind împreună de câțiva ani buni.

Selly. Nu am mai spus asta niciodată!”, a spus Mimi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pe bune?! O să fie pe prima pagină a ziarelor!”, a reacționat prezentatorul de la PRO TV, potrivit libertatea.ro.

„Cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ai avut o relație/aventură și presa nu a aflat?”, a fost întrebarea la care trebuia să răspundă Mimi. Dacă ar fi refuzat, ar fi trebuit să mănânce iute.

„Am spus Selly. A fost acum mulți ani. Eram copii, nici nu mai contează. Da, ne-am pupat. Nu pot să cred că am zis asta. A fost acum mulți ani”, a justificat Mimi răspunsul ei.

Și Cătălin Măruță a continuat: „Selly și Mimi! Băi băiatule, showbiz-ul ăsta dacă îl iei la puricat… vai de capul nostru ce iese! Mimi a venit să joace tare și mai avem întrebări”.

mimi-fosta-iubita-a-lui-sebastian-dobrincu-a-avut-o-relatie-cu-selly-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum îl descrie Mimi pe fostul iubit, Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu are în prezent o relație cu Ioana Ignat, despre care Mimi a spus că este „talentată, frumoasă și sensibilă”. La un moment dat, vloggerița a dat de înțeles că fostul concurent de la Survivor România 2023 ar fi înșelat-o cu tânăra artistă.

Mimi spus și care sunt cele trei defecte ale fostului ei iubit, Sebastian Dobrincu.

Perfecționist, ascuns și… competitiv. N-am citit întrebarea pe dos. Am citit-o foarte bine. (…) Mi-a ascuns foarte multe lucruri. Poate s-a schimbat între timp. A trecut un an și ceva de când ne-am despărțit. Nu mai știu când am vorbit ultima dată”, a declarat Mimi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton